Effektiv behandling for dobbelthake og slapp hud hjemme. Er det mulig? Ja, sier Koreanske Anacis Vela Contour

Dobbelt hake og slapp ansiktskontur er vanlige bekymringer når det gjelder hudens utseende, spesielt med alderen. Disse problemene kan oppstå på grunn av flere faktorer, inkludert genetikk, aldring, vektøkning og livsstilsfaktorer som kosthold og solskader.

Tap av elastisitet og fasthet i huden er en av hovedårsakene til dobbelthake, noe som fører til at huden under haken blir løsere og mister definisjon. Aldring spiller en rolle da produksjonen av kollagen og elastin avtar over tid. Genetikk kan også spille en rolle, da noen mennesker er mer predisponert for å utvikle dobbelthake enn andre.

Slapp ansiktskontur oppstår vanligvis på grunn av tap av elastisitet og kollagen i huden. Dette kan være et resultat av aldring, men også påvirket av faktorer som røyking, eksponering for solen og vektendringer. Når huden mister elastisitet, kan den ikke lenger opprettholde sin fasthet og begynner å sige, spesielt rundt kjevelinjen og halsen.

Det finnes tiltak som kan bidra til å redusere forekomsten av dobbelthake og slapp ansiktskontur. Dette inkluderer regelmessig trening for å styrke musklene i ansiktet og halsen, en sunn og balansert kosthold som fremmer hudens helse, begrensning av soleksponering og bruk av solbeskyttelse, samt å unngå røyking og begrense alkoholinntaket.

I tillegg til disse livsstilsendringene, finnes det også medisinske behandlinger som kan være effektive for å behandle dobbelthake og slapp ansiktskontur. Dette inkluderer injeksjoner med botulinumtoksin (botox) for å redusere muskelaktiviteten under haken, fillere for å gjenopprette volum og fasthet i huden, og ulike typer hudstrammingsteknikker som laserbehandling eller kirurgi.

Kinesiotape med riktig applikasjon kan bidra til å stramme huden og gi en midlertidig løftende effekt og minske synligheten av en dobbelthake.

Nå har det også kommet hjelp fra koreanske forskere for de som ikke ønsker injeksjoner eller kirurgisk inngrep. Anais Vela Contour er en medisinsk serie fra Korea som hjelper deg å bekjempe disse problemene hjemme på en effektiv måte. Serien strammer opp og toner huden, samtidig som den gir fuktighet og næring.

Anais Vela Contour inneholder ingredienser som hyaluronsyre, koffein, aminosyrer og planteekstrakter, kjent for sine hudpleieegenskaper. Disse ingrediensene forbedrer hudens elastisitet og fasthet, reduserer hevelse og forbedrer hudens tekstur.

Hyaluronsyre opprettholder fuktighet og elastisitet i huden, mens koffein reduserer hevelse og stimulerer blodsirkulasjonen, noe som bidrar til å stramme opp huden. Aminosyrer og planteekstrakter styrker hudens struktur og forbedrer dens generelle tilstand.

Serien består av flere meget effektive produkter som bør brukes sammen for best resultat. 

Anacis Vela Contour Ultra V Lifting Band

Ultra V Lifting Band  er patentert spesialisert signaturbehandling for en slank og stilig V-linje, den strammer opp løs hud, forbedrer ansiktets konturer og reduserer dobbelthaken. 

Borrelåstype Justerbar silikon V-Lifting Band  er laget for å håndtere hengende kinn, dobbelthake og gi kjeveløft.

Anbefalt bruk: 
1.Påfør serum under halsen og kjevepartiet
2.Fest 4D refl V Pack maske eller Dual Lift maske under halsen 
4.Avslutt med Firming Cream

Anacis Vela Contour 4 D Refill V Pack Mask - 5 st

 

Vela Contour 4D Refill V Pack er en maske som retter seg mot løs hud på halsen og dobbelthake forårsaket av aldring og genetikk. Masken aktiverer hudvevet med antioksidantvirkning, gjør huden mer elastisk og øker syntesen av kollagenfibre for et mer ungdommelig utseende. Den spesielt utformede 4D-arket fester seg tett på hakepartiet og gir umiddelbar fasthet og løfteeffekt etter en enkelt bruk

Bruk:

Påfør  V Contouring Serum  på område som skal behandles

Bruk masken under Ultra V Lifting band for best resultat!

Avslutt med Firming Cream

NB! For best effekt kan man bruke Ultra V Lifting Band over dual lift maske!

  

Anais Vela Contour Dual Mask er et hudpleieprodukt som er designet for å gi en intensiv behandling for å redusere synligheten av dobbelthake og slapp ansiktskontur. Denne masken virker ved å stramme opp og tone huden, samtidig som den tilfører fuktighet og næring.

En Dual Mask består av to separate maskedeler: en for haken og kjeven, og en for halsen. Denne to-trinns behandlingen er ment å gi en mer målrettet og effektiv løsning for å behandle disse problemområdene.

Ingrediensene i Anais Vela Contour Dual Mask inneholder ingredienser som hyaluronsyre, koffein, aminosyrer og planteekstrakter. Disse ingrediensene er valgt for sine hudpleieegenskaper, og bidrar til å forbedre hudens elastisitet, fasthet og tekstur.

Anbefalt bruk:

1.Påfør serum under halsen og kjevepartiet
2.Bruk Dual Lift Maske i 30-45 min
3.Avslutt med Firming Cream
NB! For best lifting effekt kan man bruke Ultra V Lifting Band over Dual Mask!

Vela Contour 4D Firm Mask - Oppstrammende maske for ansikt og hals


Maskens serum reparerer, hydrerer og gir næring til huden din.

Reduser tegn på aldring, slapp hud på halsen og dobbelt hake.

Etter bruken av Anacis 4D Firm mask  huden  virker fastere, løftet og mer jevnt tonet.

 

 

Anacis Vela Contour Lifting Serum, 30 m
 

"Må ha"produkt i hverdagen er Vela Contour V Contouring serum:

Dette serumet hjelper med å løfte og forme ansiktskonturen, og gir glattere og strammere hud på halsen og under dobbelthaken. Det visker ut fine linjer, jevner ut ujevn hudtone, og reduserer slapphet og dobbelthake.

Du kan oppleve en lett varm følelse og umiddelbare løft mens du masserer serumet inn i huden.

Vela Contour Lifting Cream for ansikt, dobbelthake og hals

Og sist men ikke minst - Vela Contour V-Firming cream:

Opplev en merkbar reduksjon av rynker og en fastere V-linje med de mest effektive ingrediensene.

Vela Contour cream er løsningen for dobbelthake, strammer løs og slapp hud på halsen, og former ansiktet.

 

GJENOPPRETT ET YNGRE UTSEENDE med Koreansk skjønnhetshemmelighet!

Opplev fortryllelsen av den koreanske V-Line serien med Vela Contour-serien fra Anacis - kvalitetsprodukter fra Korea.

LØSNING FOR:

  • Fine linjer og rynker
  • Dobbelthake
  • Tap av fasthet og elastisitet
  • Ujevn hudtone

HVEM DET ER FOR: Passer for alle med enhver hudtype som søker tidløs hud av uovertruffen kvalitet.

HVA DET GJØR: Hjelper til med å løfte og forme halspartiet, kjeven og haken, visker ut fine linjer, jevner ut ujevn hudtone og reduserer slapp hud.

Raskt forbedrer utseendet av rynker og linjer og hjelper deg med å bli kvitt kalkunhalsen! Gjenoppretter hudens motstandskraft og elastisitet, og etterlater halsen og konturene under haken mer definerte for et ungdommelig utseende.

EFFEKTIV ANSIKTSBEHANDLING! Forvandler kjedelig, livløs hud med denne luksuriøse ansikts- og halsbehandlingen. Mettet med Adenosine, Niacinamide og botaniske ekstrakter for å gi huden fylde og fasthet. Lysner og gjenoppretter glød, fukter og glatter ut fine linjer og rynker for en forynget hudtone.