Om oss

Inwell ble startet av Inna Strand i 2021. Inna har drevet parfymeri og hudpleieklinikk i 27 år, og driver i dag blant annet hudpleieklinikken Inwell Clinique i Tønsberg. Med en lang erfaring og sterk fagkompetanse ønsket hun etter hvert å formidle dette til et større publikum, og det var starten på nettbutikken Inwell.no.

Inwell.no gir kunder over hele landet muligheten til å få rådgivning om egen hud og egnede produkter, samt at butikken kun tar inn kvalitetsvarer som Inna selv kan gå god for. Kvalitetsvarer som gir resultater.

Det hele startet i 1995 da Inna åpnet sitt første parfymeri og hudpleiesalongen Maxina i Tønsberg. I 11 år drev hun også parfymeriet Beauty Shop på kjøpesenteret Farmandstredet i Tønsberg, som hadde en tilhørende hudpleieklinikk. Etter dette startet og drev Inna hudpleieklinikken Aesthetica, også denne sentralt i Tønsberg. Alle Innas tidligere virksomheter har blitt solgt, og drives i dag med suksess av nye eiere. 

Men hvem er egentlig Inna, og hva er det som driver henne? Her forteller hun selv om sin egen historie:

«Min opprinnelige utdannelse er filolog med 6 års universitetsutdannelse og engelsk språk og litteratur som hovedfag, men jeg fattet allerede i ungdomstiden spesiell interesse for hud og hudpleie. Som 15-åring slet jeg, som de fleste andre ungdommer, med urenheter i huden og tok da min første time hos hudpleier. Jeg ble etter hvert fascinert av hvordan hudpleiere blandet masker, og hvor mye de kunne om hud. Ikke minst ble jeg imponert over hvor pen hud de selv hadde. Den store interessen for hud og hudpleie førte til at jeg som 30-åring satte meg på skolebenken igjen og utdannet meg til hudterapeut.

I alle mine virksomheter har jeg hatt hovedfokus på innovative, gode produkter og behandlinger. Jeg har selv brukt de fleste gode, og ofte kostbare, seriene som finnes på markedet i Norge, som f.eks. La Prairie, Sensai, Forleed, Zo Skin Health og La Mer, bare for å nevne noen.

I mine virksomheter har jeg samarbeidet med flere kjente plastikk-kirurger og kosmetiske sykepleiere. Jeg har også selv prøvd de fleste behandlingstyper som Fillere, Plasma Pen, Ulthera, Trådløft, etc. På alle mine utenlandsreiser prøver jeg alltid nye innovative behandlinger som ikke finnes i Norge, bare for å vite hva dette er og holde meg orientert i faget. Det eneste jeg ikke har prøvd er plastisk kirurgi. Foreløpig har jeg kommet frem til at jeg heller vil benytte holistiske, eller naturlige metoder for å vedlikeholde huden og forlenge et ungt utseende. Det er mer behagelig, og jeg vet hvordan slike behandlinger virker og hvilke resultater man kan forvente. Det gir også en deilig følelse av luksus og velvære!

Jeg har ofte kjennskap til hvilke hudpleieprodukter kundene mine har brukt tidligere, og hvilke erfaringer de har, og basert på egne erfaringer kan jeg med stor treffsikkerhet anbefale nye produkter eller rutiner for at kunden skal oppnå forventet resultat. Jeg tar ofte inn utenlandske serier som er ukjente i Norge, for å teste og sammenligne med produkter som selges i Norge i dag.

Jeg har brennende interesse for hud og hudens forandring, og hvilke forbedringsmuligheter som finnes. Det er ikke alltid det dyreste som er det beste, men et godt produkt må inneholde gode ingredienser og god teknologi. Det er ikke nok å skrive på en kremkrukke at kremen inneholder hyaluronsyre, peptider eller retinol; produsenten må også ha en teknologi som sikrer at alle disse ingrediensene trekker inn i huden. Det koster, men til gjengjeld får man «value for money».

Jeg opplever at mange bruker mindreverdige hudpleieprodukter som legger seg som en film på huden. Slike produkter kan være behagelige å smøre på, men de gir ikke forventet resultat. For noen år siden kåret “ekspertpaneler” i blader som Se og Hør, Tara, Hjemme og Kamille de beste hudpleieproduktene. Kriteriene var bl.a. at produktet skulle smøres lett ut og føles god på huden, men ingen var opptatt av hva bruk av de ulike kremene ville gjøre på lengre sikt. I slike tester kom ofte billige kremer, som er fulle av mineraloljer og unyttige fyllstoffer, på topp.

Jeg startet nettbutikken for å kunne tilby gode, velrennomerte produkter som hjelper deg med å forbedre en hudtilstand som du ikke er helt fornøyde med. Jeg hjelper også kundene mine med å holde i sjakk tilstander som skyldes hudsykdom, f.eks. rosacea eller acne, men i alvorlige tilfelle kan slike hudsykdommer kreve hjelp fra hudlege.

Det er mye man kan gjøre for å forbedre huden, få glød og klarere hud, men man må vite med hvilke produkter og hvordan. 

Riktig hudpleie og rutine er essensielt for å forbedre og vedlikeholde pen hud. Når man er rundt 25-30 år går man som regel med make-up krem. Med alderen, når man har pleid huden lenge med gode produkter, går man bare med en lett dagkrem med farge og solbeskyttelse, og gjerne litt lipgloss, maskara og rouge. Kunder som har gått til meg i mange år bruker nesten ikke make-up fordi huden ser sunn og frisk ut. Noen ser til og med yngre ut nå enn for 5 år siden.

I løpet av årene som hudterapeut, og som kunde hos andre hudterapeuter, har jeg lært at “Less is More”. I jaget etter å få forbedring fort, overbelastes huden med for mange peelinger, microneedling, plasmalift, trådløft, fillere og laserbehandlinger. Det kan stresse og til og med skade huden. God ansiktsmassasje med lymfedrenasje gjør ofte på sikt mer enn kostbare prosedyrer. En vanlig oppfatning er at effekten av hudbehandling forsvinner fort, men det er omvendt. Massasje, kombinert med selvtaping med kinesiotape gir mer langvarige resultater enn fillere. Det blir billigere på sikt og resultatet vil være mer naturlig.

Jeg anbefaler deg å finne en hudterapeut du liker for så å gå jevnlig til denne, f.eks. én gang hver måned for vedlikehold og stell. Behovene forandrer seg også med årene. Noen ganger er det fint med en kur. Da går man til behandling én gang i uken i 4-5 uker.

Hudpleiebehandling er bra også for mental helse. Føler du deg sliten eller på grensen til utbrent; kost på deg en tur på et spa, tillat deg luksus og massasje for å hjelpe deg selv. Kanskje slipper du da legebesøk og sykemelding.

I nettbutikken INWELL.NO samler jeg et utvalg av merker og produkter som jeg selv liker, og som jeg mener er gode for huden og som gir resultater. Det er både kjente, velrennomerte merker og merker jeg har funnet på mine reiser eller blitt anbefalt. Vårt mål er å bringe hudpleieren hjem til deg, og å hjelpe deg med gode hudpleierutiner og nye, innovative produkter for hjemmebruk.

Du kan alltid stille meg spørsmål angående huden din og få råd om hudpleie. Jeg svarer så gjerne!