Kropp
, figurforming
 & innvendig helse

-Av Sandra Delgado, Fagansvarlig for Thalgo NorgeJakten på den »perfekte kroppen» er en evig runddans for mange. I Thalgo er vi opptatt av et helhetlig perspektiv og en generelt sunn helse. Vi synes slankekurer og raske løsninger er bortkastet tid og ofte dårlig investerte penger.
Vi mener at «den perfekte kroppen» ikke finnes, fordi man vil aldri bli helt fornøyd uansett.
Men for noen vil en glattere hud med mindre cellulitter eller noen cm. inn i omkrets gi en større følelse av velvære i egen kropp.
Ved å angripe problemene fra alle kanter vil sjansen for å lykkes med å nå sine mål være større.
Her er det viktig å tenke helhetlig å se på alt fra livsstil, hjemmepleie samt både innvendig- & utvendig behandling.
Thalgo spesialiserer seg i skreddersydde programmer for å oppnå mest effektive og langvarige resultater.

SOMMERKROPPEN

I Norge er sommersesongen kort, og den kommer like brått på oss hvert år. Store deler av året dekker vi til kroppen vår med flere lag klær, og er ikke alltid like flinke til å pleie den slik den fortjener.

I salongene er etterspørselen etter «quick-fix» løsninger stor på denne tiden av året da nok en lang vinter kan ha skapt forandringer på kroppen vår.

Behandlinger mot overvekt og cellulitter er gjengangere blant det kundene spør etter, og søker hjelp mot.

Overvekt kan ofte ha en enkel forklaring, men hva med cellulitter? Hvorfor oppstår de?

CELLULITTER

Cellulitt er navnet på opphopning av fett som presser mot bindevevet under huden din. Det vises ofte på lårene, magen og rumpa. Cellulitt gjør at overflaten av huden din ser klumpete og ujevn ut.
Cellulitter er en høyst vanlig og helt ufarlig hudtilstand. Teksturen på huden kan minne om cottage cheese eller appelsinskall i utseende, og betegnes derfor ofte som «appelsinhud». Cellulitter forekommer i størst grad hos kvinner, og sees sjelden hos menn som har en annerledes strukturell oppbygning i huden.

Mange har testet med trening, dietter, behandlinger og produkter som markedsføres som en løsning på cellulitter. Det er med varierende grad av effekt, men mange opplever at resultatene er hverken umiddelbare eller langvarige.

Hva kommer cellulitter av?
Lite er kjent om hva som egentlig forårsaker cellulitter, men det rammer nesten alle kvinner i ulik grad. Og det er ofte helt uavhengig av både vekt og kroppsfasong, men livsstilen kan være med å påvirke i hvor stor grad cellulittene er synlig. Hos noen blir de kun synlig ved å klype lett i huden hvor det er cellulitter, som f. eks baksiden av lår, mens hos andre kan de være mye mer fremtredende.
Faktorer som vekt og muskeltonus påvirker graden av cellulitter, selv om svært spreke og slanke mennesker også kan få det.
I tillegg spiller hormonelle faktorer en rolle i utviklingen av cellulitter, samt at genetikk bestemmer hudstruktur, hudtekstur og kroppstype.

Bindeleddet mellom det nederste hudlaget som består av fettceller og den underliggende muskelen består av fibre. Når fettcellene hoper seg sammen og øker i volum presses de opp mot huden samtidig som fibrene trekkes ned. Dette skaper en ujevn overflate eller fordypninger i hudoverflaten.

Økt volum i fettcellene gir dårlig sirkulasjon i området, som igjen fører til opphopning av slaggstoffer og mindre oksygentilførsel til huden.

 

DETOX
-FOCUS PÅ DET INDRE

Detox betyr avgiftning, og beskriver en prosess der kroppen kvitter seg med skadelige gitstoffer/slaggstoffer. For mye giftstoffer i kroppen som f.eks alkohol, medikamenter eller annet man får i seg gjennom kosten og miljøet rundt oss kan gi en dårlig følelse i kroppen. Mange kjenner på tretthet, energimangel, vektøkning eller dårlig søvn.

Kroppen vår er fantastisk, og sannheten er at en normal, sunn kropp avgifter seg av seg selv. Det er det som holder oss i live. Ved hjelp av bl. a leveren, urinen og svetten skiller kroppen ut slaggstoffer. Det er viktig at vi spiser sunt og får i oss de viktige næringsstoffene som kroppen trenger for å fungere best mulig. Det er også viktig at vi drikker nok vann for å opprettholde en god væskebalanse i kroppen, samt at fysisk aktivitet og nok søvn også er essensielt for en velfungerende kropp.

 

UTRENSENDE KUR

Det finnes imidlertid sunne måter å hjelpe kroppen din med å avgifte seg selv.

Active Detox er 100 % naturlig, og fremmer kroppens naturlige avgiftningsprosess.

Det er en 10 dagers kur som vil hjelpe kroppen med å kvitte seg med slaggstoffene som har samlet seg opp. Den inneholder blant annet brunalge, fennikel, svart reddik og artisjokk som fremmer elimineringen, og øker transporten av slaggstoffene.

En detox kur er en perfekt kickstart før slankende eller figurformende behandlinger. I tillegg til at mange opplever vektnedgang og økt energi vil man også få en friskere og sunnere hud.

I Thalgo er vi opptatt av helhetlig helse da vi vet at alt henger sammen. Derfor tilbyr vi en rekke ulike behandlinger og produkter til både utvendig- og innvendig pleie til ulike behov innen slanking, cellulitter, oppstramming, drenering eller væskebalansen i kroppen.

Vi vet f. eks. at det er veldig vanskelig å oppnå resultater med slanking dersom du er dehydrert i kroppen eller på cellenivå. Dette kan vi måle med våre maskiner, og behandle med innvendig kur.

BEHANDLING -IPULSE 5.1

IPULSE 5.1 er en av våre mest komplekse og effekive maskiner med en patentert teknologi som er satt sammen for å jobbe med ulike mål I samme behandling.

IPULSE 5.1 gjør følgende:

-Måler væskebalnsen i kroppen og cellene – dette er viktig for å kunne oppnå gode resultater.

-Ultralyd som spalter/tømmer fettcellene

-Elektrostimulering som forbrenner fettet og bygger muskler. Sterkere muskler = økt fettforbrenning og strammere kropp.

-Sluser inn aktive ingredienser som fremmer oksygineringen til cellene og stimulerer energiomsetningen

-Lymfedrensje – hjelper kroppens utrenselsesystem, øker sirkulasjonen og hindrer hevelser i kroppen.

Det er anbefalt å starte med en kur på 6 behandlinger som gjennomføres i løpet av en måned for å gi kroppen kontinuitet.

6 GODE RÅD
FOR EN GLØDENDE KROPP ÅRET RUNDT

1) Bruk en god skrubb 1-2 ganger i uken! Dette fjerner døde hudceller som gjør at huden holder seg glatt, sirkulasjonen i huden øker slik at huden får en friskere glød, og i tillegg øker opptaket av produktet man smører på etter.

2) Smør kroppen med en god fuktighetsgivende krem, lotion eller olje hverdag! Da holder du huden myk og motvirker tørr, gusten og sprukken hud.

3) Bruk spesialprodukter som f.eks cellulittgelee ller oppstrammende krem på problemområdene hver morgen og kveld! Skippertak rett før bikinien skal på gir sjelden gode nok resultater. Ved å jobbe med problemene daglig hele året vil du bli mye mer fornøyd!

4) Angrip problemet fra innsiden! Husk at alt vi putter i oss av mat og drikke vil prege kroppen vår enten positivt eller negativt. Sørg for at du fyller på med gode næringsstoffer som vil hjelpe deg i riktig retning.

5) Bruk solbeskyttelse hver gang du er i solen! En solbrent hud vil ikke bare bli tørr og ruglete, men kan raskere få solskader som ujevn pigmentering eller rynker.

6) Besøk din hudpleier jevnlig for en god kroppsbehandling! En skikkelig boost av spesialprodukter og massasje gjør underverker for kroppen.

 

HELHETLIG BEHANDLING FÅR DU HOS

INWELL CLINIQUE

ØVRE LANGGT.57-59,TØNSBERG TORV