Ujevn hud med mørke flekker?

Sliter du med ujevn hud med mørke flekker?

Lumiere Marine er en serie fra Thalgo som har en fantastisk god effekt på ujevn hudtone og pigmentflekker.

Hva er pigmentflekker?

 • Pigmentflekker kalles hyperpigmentering på fagspråket. Hyperpigmentering er en vanlig tilstand som gjør noen områder av huden mørkere enn andre. "Hyper" betyr mer, og "pigment" betyr farge. Disse flekkene skyldes opphopning av pigmenter i huden pga. overproduksjon i enkelte pigmentceller.

 • Hyperpigmentering kan vises som brune/mørke flekker. Flekkene kalles noen ganger aldersflekker fordi de ofte oppstår med alderen. Men ikke alltid. Noen får pigmentforandringer i huden i ung alder, og vi ser dette ofte i kombinasjon med graviditet. Da oppstår de gjerne i større områder og danner store «kart-lignende» flekker i ansiktet. Det er vanlig at dette trekker seg tilbake etter graviditeten, men hos noen blir de værende.Hvem kan utvikle hyperpigmentering?

Hyperpigmentering kan påvirke alle, uavhengig av etnisitet.

Hva forårsaker hyperpigmentering?

 • Huden får sin farge (pigment) fra et stoff som heter melanin, som lages av celler i huden. Når disse cellene blir skadet, kan de produsere for mye melanin. Melaninet kan klumpe seg, noe som får området til å virke mørkere.

 • Mange ting kan føre til hyperpigmentering som f. eks. genetikk, sykdom, medisiner, hormonforandring, p-piller, graviditet, skader/sår på huden og overdreven soleksponering.

 • Når pigmentflekkene først har oppstått er det beste rådet å unngå soling, og bruk alltid høy faktor året rundt.. Solstrålene øker produksjonen av melanin, da dette er et stoff som i utgangspunktet skal beskytte huden mot de skadelige strålene. Når vi eksponerer pigmentflekkene for sol vil de bli enda mørkere.

 

 • Lumiere Marine fra Thalgo er en ekstremt innovativ serie som kombinerer salongbehandling med trippeleksfoliering og et ekstrakt fra brunalgen Undaria Pinnatifida, og produkter for hjemmebehandling. Sammen utgjør dette en kraftfull, men skånsom behandling som lysner og jevner ut mørke flekker på huden. Resultatene er enestående og langvarige.

 • I tillegg til å lysne og jevne ut hudtonen er dette produkter av ypperste klasse som samtidig sørger for en sunn hudhelse ved å tilføre bl.a. mineraler og hyaluronsyre. Produktene virker fuktighetsgivende, beroligende og motvirker alderstegn samt nye pigmenteringer.

 • For best mulig effekt anbefales 4-6 salongbehandlinger parallelt med hjemmeprodukter.

Må jeg ta salongbehandling for å se resultater med Lumiere Marine?

 • Nei. Salongbehandlingen er mer konsentrert, og du vil se et raskere resultat. Men hjemmeproduktene inneholder kraftfulle, aktive ingredienser som virker veldig godt over tid.

 • Det kan være krevende å behandle pigmentflekker dersom man ønsker et varig resultat. Som i mange andre tilfeller finnes det også her endel «quick fix» løsninger, men som i verste fall kan gjøre vondt verre. Det har vi dessverre sett mange tilfeller av..

 • Når vi jobber med pigmenteringer er det viktig å behandle på riktig sted i huden, og ikke for dypt. En hud som er i balanse, og som er gjennomfuktet, samarbeider bedre og responderer godt på de aktive ingrediensene.

 • Derfor har Thalgo utviklet en serie som ikke bare bremser produksjonen av pigmenter, men som samtidig sørger for å fremme en sunn og gjennomfuktet hud.

 

Clarifying Water Essence

Et vann som virker lysnende på mørke flekker ved å bremse produksjonen av pigmentene i huden. Clarifying Water Essence skal forsiktig klappes inn på ren hud morgen og kveld. Inneholder sjøvann som er rikt på gode mineraler for en styrket hud i balanse. I tillegg inneholder den ingredienser som glyserin, aloe vera og hyaluronsyre som tilfører masse god fuktighet. Dette vannet trekker raskt inn, og gir en plumpet og myk hud.

Brightening Cream

En krem som virker lysnende på mørke flekker, og gir en jevnere hudtone. Brigthening Cream smelter på huden og trekker godt inn uten å etterlate huden fet og klissete. Med ingredienser som sheasmør og hyaluronsyre tilfører denne kremen både fukt og næring. Den passer utmerket for en normal – tørr hud, og brukes morgen og kveld.

Brightening Fluide

En lett krem som virker lysnende på mørke flekker, og gir en jevnere hudtone. Brightening Fluide er en myk, men lett krem på pumpe som raskt absorberes av huden. Den inneholder aktive ingredienser som hyaluronsyre og polysakkarider som binder fuktighet i huden. Passer godt for alle som foretrekker lette kremer, og spesielt godt for kombinert – fet hud.

Brightening Serum

Et serum som virker lysnende på mørke flekker, og gir en jevnere hudtone. Serumet er dobbelt så konsentrert på aktive ingredienser, og jobber litt dypere i huden. Et essensielt produkt for perfekt jevn hudtone som behandler alle fargeproblemer (brune flekker, grå hudfarge, gul hudtone og rødhet). En lett emulsjon som passer alle hudtyper.

Targeted Dark Spot Corrector

Et konsentrat som behandler pigmentflekkene lokalt. Targeted Dark Spot Corrector er en ultrakonsentrert målrettet behandling som synlig reduserer mørke flekker i ansikt og på hender. Produktet påføres direkte på pigmentflekkene for å korrigere og redusere produksjonen av melanin. Tube med smal, spiss applikator for enkel påføring.