Høsten er her – er huden din klar?


Høsten er rett rundt hjørnet og for mange betyr dette endringer i huden. Vanlige endringer er økt pigmentering, fine linjer, gusten og ubalansert hud, og flere urenheter. I dag vil vi dele hvordan huden din kan få en fin overgang fra sommer til høst med noen enkle steg.


 
Høsten er lik en god peeling.
Det er deilig og nødvendig med sol og varme, men huden har som regel fått kjørt seg i løpet av sommeren. Med en god peeling som Peeling Marine - Thalgo sin egne og unike cosmosutical linje med melkesyre fra fermenterte og mikroniserte alger - Stimuleres hudfornyelsen effektivt på kort tid.
Dette er den perfekte mirakelkuren med høyt konsentrat av naturlige melkesyrer – gir synlige resultater, glød og følelsen av ny hud etter første behandling. Perfekt for alle med ujevn hudstruktur som akne, arr, utvidede porer eller som vil bekjempe aldringstegn. Thalgo tilbyr en salongbehandling med tre syrestyrker, der du gradvis jobber for et langvarig resultat. I tillegg anbefales det å vedlikeholde resultatet med produkter til hjemmebruk. Salgsproduktene er tilrettelagt for å kunne brukes samlet som en tre ukers intensivkur, eller hver for seg som en del av daglig hudpleierutine.


 
Vi anbefaler følgende salgsprodukter til hjemmebruk: 

Micro Peeling Water Essence – dette oppfriskende ansiktsvannet har en peeling-effekt som brukes på ren hud hver morgen.

Tips: klapp inn vannet i huden med fingrene for en friskere følelse og en bedre absorbering i stedet for å bruke pads. 

Intensive Resurfacing Night Serum 15% - dette serumet gir «ny hud»-effekt på allerede syv dager. Brukes som treukers kur, Thalgo sin såkalte «glød på flaske», inneholder 5 % syre fra fermenterte alger og 10 % AHA/PHA complex. Den stimulerer cellefornyelsen og gjør mirakler med huden din på nattestid.

Sunscreen SPF 50+ - Selv om sommeren er over, er det høyst nødvendig med solfaktor for å beskytte huden mot UV-stråling året rundt. Ikke bare fører UV-strålene til sjenerende pigmentflekker, men de står for 80% av hudens aldring. Denne lette kremen beskytter uten å klisse eller etterlate huden blank. Beskytter også mot oksidativt stress og pigmentering og er luktfri. 


 
Til slutt -Få nok søvn. Høst betyr for mange jobbrutiner og hverdagsstress, og derfor er det ikke minst viktig med gode søvnrutiner. God søvn er viktig for å regenerere nye og sunne hudceller. Mens du sover kan du samtidig legge en god ansiktsmaske som får godgjøre seg og gi næring til huden din i løpet av natten. Vår favoritt under en peeling behandling er Soothing Reparing Balm - Etter en slik sterk behandling er det viktig og godt med denne umiddelbart mykgjørende fuktighetskremen, men som også kan brukes som maske over natten. Den gir ikke bare næring og pleie, men intens revitalisering til sår hud.