Dr. Nasif Skincare

NassifMD® Hudpleie

Dr. Nassif utvikler sin hudpleie ved å bruke en kombinasjon av kjent utprøvd hudpleie og nye, innovative ingredienser i synergistisk kombinerte formler. Alle NassifMD®-produkter er klinisk bevist for å levere en eller flere av disse fordelene: Eksfoliere, fukte, gi næring, beskytte - for å gi deg en sunn, strålende hud med et ungdommelig utseende.

Gå til produktoversikt

Dr. Paul Nassif er en verdenskjent, styresertifisert ansiktsplastikk, rekonstruktiv kirurg, neseplastikkspesialist, innovatør, pedagog og grunnlegger av NassifMDDermaceuticals®. Han driver en omfattende medisinsk praksis i Beverly Hills, CA og Medical Spas i Beverly Hills og Manchester, Storbritannia.

Dr. Nassif er også stjernen i E! 's Botched; et realityprogram som går inn i sin åttende sesong som sendes i 16 land. Botched fremhever Dr. Nassifs ekspertise når han avhjelper de mest ekstreme plastiske operasjonene som har gått galt.

NASSIFMD® HUDPLEIE

Som en ansiktsplastikk- og rekonstruktiv kirurg forstår Dr. Nassif lagene i huden og hudens aldringsprosess fra innsiden og ut.

Ved å utnytte sine 25+ års kunnskap om å jobbe med/under hudlagene og begrensningene til skalpellen hans, utvikler han vitenskapsbaserte, grusomhetsfrie hudpleieprodukter som gir transformative anti-aldringsresultater. Resultatet er NassifMDDermaceuticals®, en svært effektiv, proprietær hudpleielinje for alle som søker sunn, strålende hud med et ungdommelig utseende (i alle aldre!).

Støttet av virkelige resultater fra ekte mennesker, formulerer Dr. Nassif sin hudpleie ved å bruke en kombinasjon av innovative og kjente velprøvde ingredienser i synergistisk kombinerte formler.

Alle NassifMD®-produkter er klinisk bevist å levere en eller flere av disse fordelene:

1. Eksfolier
2. Hydrater
3. Gi næring
4. Beskytt

Alt for å gi deg en sunn, strålende hud med et ungdommelig utseende.

Gå til produktoversikt

NIGHT THERAPY SERUM

DECO-LIFT NICK FIRMING COMPLEX

DERMAFLECT SMART DAY THERAPY