Fjerning av vorter, hudtagger, pigmentflekker med Zapper, Cryopen eller Plasmapen

Vi bruker Zapper, Plasma pen eller Cryopen etter behov og ut fra hva som er best i hvert enkelt tilfelle.

Cryopen

Priser: 

  • Liten flekk / Størrelse opp til ca en halv lillefingernegl kr. 600,-
  • Pakkepris 3-5 flekker kr. 1.000,-
  • Over 5 flekker, pr flekk kr. 300,-
  • Stor flekk / Størrelse opp til hel fingernegl kr. 1.000,-

Ønsker du flekkfri hud?

Cryopen kan være løsningen! Cryopen er en avansert og effektiv kryo (fryse)behandling, som i løpet av noen sekunder behandler / fjerner ulike benigne (godartede) hudforandringer som: pigmenteringer/aldersflekker, vorter, kirsebærangiom, fibrom, skin tags og seboreiske keratoser. Kryoterapi («kald kirurgi») er en effektiv og sikker prosedyre som brukes til å fryse bort og fjerne godartede hudforadringer. Behandlingen er sikker, rask, effektiv og smertefri (kun eventuellt litt kulde/svie).

Med Cryopen sin presise applikatorspiss fryser vi kun bort din hudforandring uten å skade den friske huden rundt. Dette innebærer at behandlingen din blir minimalt ubehagelig og ingen bivirkninger. Det innebærer også at hudforandringer i ansiktet og selv området rundt øynene kan behandles sikkert. Ofte holder det med en behandling.

Zapper

Zapper - Fjerner vorter raskt, enkelt og effektiv 

Priser: 

  • Inntil 3 stilkvorter kr. 600,-
  • Pr stilkvorte fom. fjerde kr. 100,-

Zapper er en liten og hendig enhet som fungerer ved en trygg lav strømeffekt. Den er utstyrt med en spiss elektrode, som holdes like over vorten. Når du trykker på den røde knappen, vil du se en liten gnist mellom elektroden og vorten. Fjerner vorter raskt, enkelt og effektiv Ideel for stilkvorter, pigmenteringer og fotvorter Intensiteten justeres enkelt med et håndgrep Brukt av hudleger, hudterapeuter og fotterapeuter.

Plasma pen

Plasmateknologiske hudbehandlinger benyttes til oppstramming og løft av øyelokk, fjerning av pigmenteringer, arr, tatoveringer, føflekker, vorter og utglatting av linjer og dypere rynker. Gode og synlige resultater etter en behandling.

Pris: kr. 600,- per st. ( inntil 3 små )  

BESTILL TIME I DAG