Hovedingredienser

gresskarfrøolje: kjent for sine fettsyrer, antioksidanter og betennelsesdempende profil. Mange deler av kroppen har god nytte av gresskarfrøolje. Vi har med god grunn tilsatt denne oljen da den har spesielt god effekt på magen.

vannmelonfrøolje: har gode antioksidantegenskaper og beskytter magens celler mot oksidasjon. Den er også fiberrik og har en god fettsyreprofil, noe som gjør den til en perfekt kombinasjon.

linfrøolje: flberik med høyt innhold av Omega 3 fettsyrer, noe som gjør oljen betennelsesdempende. Linfrøolje roer magen og gjør den mer velfungerende.

prebiotisk profil: Vi har kombinrt en tett profil av prebiotika, for å gi næring til PURE' s probitotika. Prebiotika fungerer som naturlig drivstoff, noe som gjør hver ingrediens så mye mer effektiv.

probiotisk profil: En kompleks kombinasjon av naturlige bakterier. Designet for å bedre fordøyelsen, redusere betennelse i magen og fremme god helse generelt. Vårt vitenskapelige råd har tilsatt et vell av sunne bakterier i vår patenterte, levende celleblanding.

inulin: Finnes i planter og virker som et flberaktig prebiotisk middel. Den unike, kortkjedede fettsyreprofilen gjør at den kan passere gjennom tynntarmen og ned i tykktarmen. På denne måten nærer lnulin PUREs probiotika.