Figurforming med IPULS 5.1 fra Thalgo

I Pulse 5.1 er et revolusjonerende konsept fra Thalgo for raske og varige resultater for en slankere, strammere og sunnere figur. Det helt unike konseptet med ultralyd og elektrostimulering på samme tid og i samme maskin gir resultater vi ikke har sett maken til. Så om du sliter med cellulitter, fettansamlinger eller er slank, men allikevel litt slapp i huden, er dette behandlingen for deg.

5 virkeområder, 1 behandling:

– Ultralyd smelter bort fett i celler
– Elektrostimulering gjør at musklene forbrenner fettet
– Lymfedrenasje frakter vekk avfallsstoffer
– BIM test
– Sluser inn aktive ingredienser

Vi anbefaler 6-12 behandlinger, ut ifra hvordan ditt behov er. Vi anbefaler å starte med 6 til 12 behandlinger så tett som mulig for rasket og best mulig resultat. To til tre ganger i uken er optimalt.

I utgangspunktet vil behandlingen gi resultater uten endringer i kosthold og aktivitetsnivå, men de beste og mest vedvarende resultatene sees der det likevel gjøres enkle justeringer i kost og aktivitet.
Under konsultasjonstimen måles behandlingsområdene og fett-, muskel- og prosent av vann i kroppen.

Vi kan ikke behandle personer som er gravid, har metaller i kroppen, eller om du har brokk på området som behandles.

Behandlingen med iPulse har også helsemessige gevinster. Lymfedrenasje hjelper kroppen til å kvitte seg med avfallsstoffer. Huden strammes opp, blodsirkulasjonen øker, fastlåste spenninger løser seg opp og flere sover bedre om natten. Så om du preges av stress i hverdagen, har lavt energinivå eller rett og slett bare har en altfor stillesittende livsstil kan dette være en behandlingsmetode som passer for deg.

Vi anbefaler sterkt å følge opp hjemme med produkter som støtter behandlingen. Våre produkter vil forbedre og underbygge resultatet på behandlingen.

Priser:

1 behandling                                              kr.1.300,-

Pakke med 6 behandlinger                        kr.6.600,-

Pakke med 12 behandlinger                      kr.12.000,-