Microneedling

Microneedling med mesoterapi

Pris: kr. 1950,-

Microneedling er en svært populær behandling for hudforbedring. Behandlingen har veldig god effekt på aknearr, pigmentflekker, linjer og rynker, samt at den er hudoppstrammende og foryngende.

Hva er microneedling?

I en microneedling-behandling benyttes en liten penn eller roller med syltynne nåler som stikker mikrohull i huden. Huden opplever hullene som skader og aktiverer sin naturlige reparasjonsmekanisme. Dette stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden og ut.

Hva skjer før- under og etter behandlingen?

Aller først utføres en konsultasjon. Du får veiledning og en behandlingsplan for å kunne oppnå forventet resultat. Deretter påføres bedøvelseskrem for at behandlingen ikke skal føles ubehagelig. Vi påfører et høykonsentrert serum på hudens overflate under og etter microneedling. Etter behandling påføres spesialmaske for å roe huden ned, så avslutter vi med serum, krem og solbeskyttelse. Du kan gå tilbake på jobb dagen etter, men huden vil føles noe stiv og hudtonen blir litt rød, som ved lett solbrenthet. For enda bedre resultat utfører vi også kombinasjonsbehandlinger med microneedling, hyaluronsyre filler og peeling. Vi gir anbefaling etter konsultasjon om hvilken behandling som passer best for deg.

Resultat og behandlingsområder:

Du ser resultater med en gang, men det endelige resultatet kommer over tid etter hvert som huden fornyer seg selv. Etter 6 til 10 uker vil du merke at huden er blitt fastere, rynker mindre synlig, porene finere og hudens generelle tilstand bedre. Behandlingen kan utføres på hele ansiktet, halsen, utringningen og andre områder som trenger et løft.

Hvor mange behandlinger anbefales?

For optimalt resultat anbefaler vi å ta en kur på tre ganger over en tre-måneders-periode. (Det bør gå tre-fire uker mellom hver behandling). Hvem passer den for? Microneedling passer alle hudtyper og hudfarger så lenge huden er frisk og hel.

Kontraindikasjoner:

Vi behandler ikke dersom du har munnsår, vorter, diabetes, hudkreft, allergi mot nikkel/kirurgisk stål, bruker blodfortynnende medisiner, er gravid/ammende eller har brukt sterke medisiner eller cellegift det siste året.

Microneedling med Kiara Reju booster & hyaluronic filler

Pris: kr. 2.600,-

Vi bruker booster & hyaluronfiler Kiara Reju, som bidrar til å glatte/fylle ut små rynker. Styrker hudens elastisitet, forbedrer hudbarriere, øker fuktighet og spenst, jevner hudtone og gir flott glød.

BB glow microneedling med micropigmenter

Pris: kr.1950,-

Få jevn og glødende hud helt uten bruk av make-up!

Dette er den nyeste utviklingen av koreanske kosmetologer for et sunt og strålende utseende. Behandlingen er egnet for både kvinner og menn og har ingen aldersbegrensninger.

BB Glow behandling er en type microneedlingbehandling (fraksjonell mesoterapi) hvor BB-serum er levert ved hjelp av en microneedlingpenn. BB Glow behandling med Dermowhite serum fra ledende koreanske produsenter gir en umiddelbar og gradvis effekt av en mer strålende og jevnere hudtone på ansiktet og rundt øynene. Effekten er der allerede etter den første behandlingen og vil vare i 3-7 dager, men serumeffekten fortsetter hudforbedring i ca to uker. Derfor, for å opprettholde en mer langvarig effekt på opptil flere måneder, anbefales det å gjenta prosedyren etter 1 uke og deretter annenhver uke. Avhengig av ønsket resultat og hudaksept, anbefales det en kur på 3-5 ganger. Etter endt kur anbefales vedlikeholdsbehandling hver 6-8 uke. Vi tilbyr BB glow i 3 forskjellige fargenyanser. 

Behandlingseffekt:

 • Umiddelbare og gradvis fading av flekker, pigmentflekker
 • Glattere og jevnere hudtone
 • Reduksjon av rødhet
 • Reduksjon av mørke ringer under øynene
 • Reduksjon av porer
 • Stimulering av kollagenproduksjonen og øker hudens elastisitet
 • Fuktighetsgivende
 • Forbedrer hudens naturlige beskyttelse

Hvordan foregår behandlingen?

Vi renser ansikt og påfører en mild peeling. BB Glow behandlingen blir mer effektiv etter en lett AHA peeling som fjerner døde hudceller. Etterpå bruker vi fuktgivende serum sammen med micronedling. Etter det påføres et tynt lag med BB-Glow ampullen, og vi bruker microneedling pen til å få serumet inn i huden. Til slutt brukes sheetmasken og resten av serumet masseres inn.

Etterbehandlingsråd:

Etter BB Glow behandlingen bør følgende unngås: Kjemisk Peel og/eller laserbehandlinger i en måned Har man allerede tatt en kjemisk peel- og/eller laserbehandling bør man vente 2 uker med å ta en BB Glow behandling

Etter behandling:

Avstå fra aktiv sol i 1-2 dager ( alt etter hudens sensivitet ) Ikke bruk sminke den første dagen etter behandling og ikke vask huden med sterk rens ( syrer ) Ikke besøk badstue, svømmebasseng, solarium og trening de neste 1-2 dagene Bruk solkrem

Ingredienser i BB Glow Serumene:

 • Niacinamide
 • Vitamin E
 • Naturlige fargepigmenter
 • Lysnende planteekstrakter

Se eksempel på hvordan behandlingen gjennomføres

Easy Glow microneedling med easy touch stempelet

Pris: kr.1.950,-

En energibombe for huden som plumper, gir umiddelbart løft og partygløden du vil elske!

Easy touch stempelet har 20 gullbelagte nåler som lager kanaler i huden så vi får næringsstoffer og fuktighet 0,5mm ned i huden akkurat der de skal virke. Behandlingen er satt sammen av to cocktails: Den første er en energibombe for hudcellene med sine 63 ingredienser for å øke hudens funksjoner, forebygger tegn på aldring, stimulerer stam cellene, nøytraliserer frie radikaler, strammer opp huden, stimulerer kollagensyntesen og lysner hudtonen (inkludert: 6 mineraler, 23 aminosyrer, 18 vitaminer, 6 koenzymer, 5 nukleinsyrer, 2 reduksjonsmidler, taurin og glutation). Deretter tilfører vi huden den perfekte Coctailen som øker hudens volum, plumper og gir umiddelbart løft og intens fuktighet (inneholder DMAE, organisk silisium og hyaluronsyre).

Dette tilsammen gir WOW-effekten du vil elske!

Dette gjør behandlingen:

 • Gir glød
 • Oppstrammende
 • Intenst fuktighetsgivende
 • Glatter fine linjer
 • Reduserer porer
 • Revitaliserer
 • Nøytraliserer frie radikaler
 • Stimulerer stamceller 

Perfect lips med easy touch stempelet

Pris: kr. 950,-

Øk volumet og den naturlige konturen av dine lepper i dag! Ny og innovativ behandling med Easy touch meso fra Fusion mesotherapi. Endelig er alternativet til filler her!

Med Perfect lips kan vi forbedre definisjonen og fargen på lepper.Vi sluser produktene inn smertefritt med hårtynne 24 karat gullbelagte micronåler Øker volum, gir fuktighet og forsterker leppefargen. Markedet trender jo mot å fjerne fillere i lepper – men fylde og volum er noe vi allikevel ønsker; bare at det skal være NATURLIG! Volumet og hydreringen av leppene økes med hyaluronsyren og acetylheksapeptid-38. Acetyl Hexapeptide-38 har en målrettet effekt på Adipogenese, en prosess som aktiviserer celledifferensiering, og hvor pre-adipocytter blir omdannet til adipocytter, dette fører til høyere lipidakkumulering og volumvekst i leppene.

Perfect Lips mesoterapi er det ultimate alternativet til fillere!

Inneholder: Hyaluronic acid & acetyl hexapeptide-38 øker volum og hydrerer Peptidene øker adipogenesen. Dette fører til høyere lipidakkumulering og volumvekst i leppene. VEGF, ginko og sennepsspire ekstraktene booster blodets mikro-sirkulasjon som gir en intens farge på leppene.

Anbefaler: 2 – 4 behandlinger med 14 dager mellom.

 

BESTILL TIME I DAG