Obagi

Obagi er et ledende, profesjonelt hudpleiemerke med opprinnelse i USA. Obagi har siden 1988 tilbudt leger over hele verden innovative kosmetikkprodukter til alle hudtyper, alle aldersgrupper og alle hudtilstander. I dag brukes det av en rekke hudleger og dermatologer. Obagi har fra start dedikert seg til vitenskap og innovasjon. Dette har resultert i et hudpleiemerke som møter behovene til alle hudtyper og hudtoner.

Obagi selv mener at hudpleie handler om mer enn å korrigere og forebygge - det handler om å frigjøre hudens fulle potensiale. Obagi er grunnlagt rundt ideen om at huden vår er mer enn et produkt av fortiden: det er et vindu inn i fremtiden. De lager derfor produkter som er myntet på å slippe løs hudens fulle potensial for å skinne, revitalisere og beskytte seg selv.  Som de selv sier: «Alles hud er skjønn og unik».

Obagi er tilbyder av kosmetiske produkter som målrettet skaper dokumenterte resultater på alle hudtyper, problemer og alder. Obagi er spesifikt utviklet for å bidra til å minimere tidlig aldring av huden, skader på hud, pigmentering, akne og solskader. Produktene Obagi fører er vanligvis kun å få tak i hos hudpleiere, hudleger, klinikker for plastisk kirurgi og lignende. Og hos oss, i vår nettbutikk. Vi har valgt å ta inn Obagi etter å ha brukt det på kunder på klinikken Inwell Clinique i flere år, med stort hell. 

Vi fører ulike serier fra Obagi: Obagi Medical Elastiderm, Obagi Medical Professional-C, Obagi Medical Obagi-C, Obagi Medical 360 og Obagi Medical Nu-Derm. I tillegg har vi utvalgte solpleieprodukter fra Obagi.

Obagi Medical Elastiderm

Obagi Medical Elastiderm er en serie som skal hjelpe til med å bevare elastisiteten i huden. Da får du en fastere, mer spenstig og mer motstandsdyktig hud. Elastin er et essensielt protein som sørger for hudens elastisitet og dens evne til å være motstandsdyktig. Elastin mister vi gradvis etter hvert som vi eksponerer oss for sol, og dermed blir huden slappere med årene.

Fra Obagi Medical Elastiderm-serien fører vi ansiktsserum, øyekrem og øyeserum.

Obagi Medical Professional-C

Obagi Medical Professional-C er Obagis serie mot pigmenter, fine linjer, rynker og for å fremheve glød. Produktene i denne serien inneholder blant annet C-vitaminer, og bidrar til å gi huden et mer ungdommelig utseende. C-vitaminene i Obagi Medical Professional-C serien lysner opp eksisterende pigmentflekker, motvirker nye pigmentflekker, forebygger fremkomsten av linjer og rynker i huden og etterlater seg en lys, jevn og glødende hudtone.

Fra Obagi Medical Professional-C serien fører vi serumet, som kommer med tre ulike konsentrater av C-vitamin, og ansiktsmasken.

Obagi Medical Obagi-C

Produktene fra Obagi Medical Obagi-C utgjør en komplett hudpleieserie spesielt utviklet med vitamin C og arbutin for normale til tørre hudtyper. Obagi-C® Fx- produktene er ideelle for å forbedre fine linjer og rynker, ujevn hudtone og hudtekstur, solaldring og pigmenter. Ved hjelp av disse produktene og en god solkrem, kan du med enkle steg skape en fantastisk hudpleierutine.

Obagi-C produktene har to nøkkelingredienser: L-ascorbidsyre og Arbutin. L-ascorbidsyre er kjent som den kraftigste formen for vitamin C, som er en sterk antioksidant. Den hjelper til med å nøytralisere frie radikaler, minimere opptreden av fine linjer og rynker og lysner opp hudtonen.

Arbutin er et hudlysende middel og en antioksidant. Denne viktige ingrediensen kan bidra til å forhindre og synlig redusere utseendet på ujevn hudtone, noe som fører til en jevnere hud.

Hovedfordelene med disse produktene fra Obagi er at de minimaliserer opptreden av fine linjer og rynker, bidrar til en jevn hudtone og hudtekstur og minimaliserer tegn til solaldring av huden.

Fra Obagi-C serien fører vi alle produktene.

Obagi Medical 360

Obagi Medical 360 er en serie produkter som er utviklet for at du skal kunne ha en livstid med ungdommelig hud. Serien består av tre produkter som sammen kan gi deg en sunnere hud. Produktene passer for alle hudtyper, og tar vare på helheten i hudsyklusen ved å eksfoliere, rense, beskytte, hydrere, motvirke og perfeksjonere.

Produktene er også ideelle for yngre kunder. Serien jevner ut hudteksturen og hudtonen, minimaliserer opptreden av fine linjer og rynker, minimaliserer opptreden av synlige porer og tilfører fuktighet til huden.

Vi fører alle produktene fra Obagi Medical 360-serien.

Obagi Medical Nu-Derm

Obagi Nu-Derm Fx-systemet hjelper deg med å transformere hudens utseende ved å lysne hudtonen og få frem en sunn og ungdommelig hud. Serien bidrar til en jevn hudtone og hudtekstur, minimaliserer opptreden av fine linjer og rynker og lysner opp huden.

Fra Obagi Medical Nu-Derm fører vi alle produktene i serien: ansiktsrens, gelbasert ansiktsrens, toner, hud-lysnende krem, lotion, peelingkremer og Nu-Derm Blend.

Suzan Obagi MD

Dr. Suzan Obagi er anerkjent som en av verdens mest respekterte kosmetiske kirurger og dermatologer. Hun ser lærer opp medisinske studenter, stipendiater og andre leger.

I samarbeid med Obagi Medical, har hun utviklet den aller nyeste produktlinjen, til Obagi, Suzan Obagi, MD.

Suzan Obagi, MD produkter er vitenskapelig utviklet for å rense smuss og andre urenheter, mens de samtidig beskytter mot UV-stråler* og forynger huden.

Vi fører alle produktene i Suzan Obagi MD-serien.

CLENZIderm M.D. fra Obagi Medical

CLENZIderm M.D. er en serie fra Obagi Medical spesielt utviklet for å motvirke og forhindre utbrudd av acne og urenheter i huden. Serien inneholder tre produkter for morgen- og kveldsbruk: Daily Cleaning Foaming Cleanser, Pore Therapy og Therapeutic Moisturizer. Du finner alle tre produkter i nettbutikken vår.

Obagi baseres på vitenskap

Alle produkter fra Obagi er utviklet med vitenskapelig støtte og har klinisk kvalitet. Produktene fra Obagi er testet for alle hudtyper, og transformerer huden i dybden for å få optimale resultater. Obagi lager hudpleieprodukter myntet på morgendagen, og utvikler produkter som stadig forbedres, og som blir bedre og sunnere for hver dag.

For å oppnå sunn hud er det spesielt tre kriterier som gjelder: den må rengjøres, beskyttes og fornyes. Rengjøring av huden forbedrer huden før du tar på produkter, forny huden med aktive ingredienser og beskytt huden for å motvirke skader. Obagi har derfor utviklet en rekke produkter som alle har sitt utspring i et av de tre kriteriene.

Klinisk kvalitet, innovasjon og dokumenterte resultater er Obagi´s DNA, og hver dag jobber de hardt for å kunne bygge videre på dette fundamentet.

Obagis fokus er å fremme hudens sunnhet, og til dette tilbyr Obagi forskjellige formler og løsninger. Obagi Medical® og Obagi Clinical® er to ulike segment i universet som omkranser Obagi. Innenfor Obagi Medical og Obagi Clinical finnes det en rekke effektive løsninger til ethvert hudpleiebehov og til hvert trinn i hver enkelts hudpleiereise.

Obagi Medical

Obagi Medical er en portefølje med produkter fra Obagi som er myntet på deg som har skader i huden, eller har aldrende hud. Produktene fra Obagi Medical skal bidra til endringer i huden med en sammensetning av ingredienser som skal minimere tegnene på aldrende hud, som skal behandle pigmentflekker og utfordringer rundt pigmentering generelt, behandle tynne linjer og rynker i ansiktet og som skal beskytte og forsterke huden din.

Vi kan si at Obagi Medical arbeider målrettet med tre områder: 

  • KORRIGERER - forbedrer tilstanden til dermis
  • STIMULERER - fornyer hudceller
  • LYSNER - reduserer pigmentflekker

Obagi Clinical

Obagi Clinical tilbyr hudpleieprodukter som skal forhindre tidlige tegn på aldring for å kunne bevare en sunn hud som ser ung ut.

I vår nettbutikk har vi valgt å fokusere på produktene fra Obagi Medical.

Obagi og innovasjon

Gjennombrudd innen innovasjon starter alltid med en helhetlig forståelse av hudens biologi for Obagi. Å vite hvordan huden fungerer på cellenivå, gjør Obagi i stand til systematisk å nærme seg enhver mulighet for å ha en positiv innvirkning og for å støtte sunn, optimal ytelse. Alle funn og fremskritt Obagi gjør som brukes i produksjonen skal kunne fungere på flere områder for å forsterke din hudhelse. Obagi anerkjenner at innovasjon er overalt, men nøkkelen er å lete på de riktige stedene.

Filosofien bak Obagi er å utvikle transformasjonsprodukter og teste dem grundig for å sikre at hvert ansikt blir tatt vare på, overalt. Å utvikle transformasjonsprodukter med enestående resultater krever både et nådeløst fokus på de essensielle hudproteinene som avtar med aldring, samt oppmerksomhet på de proteinene som samler seg og hindrer ellers sunn hud fra å se ungdommelig ut. 

Prosessen bak produkter fra Obagi

Obagi har en meget streng produktutviklingsprosess som ikke lar en eneste stein stå uvendt. Ingen detaljer er for små når det gjelder produktformulering. Forsknings- og utviklingsteamet i Obagi går gjennom tusenvis av ingredienser for å finne de mest effektive ingrediensene. Deretter vurderes hver eneste form disse ingrediensene kan ha for å identifisere den mest biotilgjengelige formen med høyeste kvalitet. Når dette er funnet, jobber teamet i Obagi videre for å optimalisere nøkkelingredienskonsentrasjoner så vel som pH for å være sikre på at Obagi-produkter kan levere på løftet om at de gir resultater du kan se og føle.

Obagi og standarder

Obagi er forpliktet til å sette og opprettholde de høyeste produkttestingsstandardene på alle trinn i utviklingsprosessen. Dette gjelder fra preklinisk evaluering til forbrukerpreferanse og bruksstudier.

Obagi har tre prinsipper i produktstandardene sine: Integritet, Sikkerhet og Effektivitet. Hvert Obagi-produkt må bestå et enormt antall tester før det introduseres til forbrukerne. Integritetstestingen som gjøres i Obagi bekrefter at hver dråpe produkt er identisk med den neste og slik sett oppfyller kvalitetsstandarder Obagi har. Du kan derfor stole på at hver flaske fungerer som lovet.

Sikkerhetsstandardene som brukes hos Obagi sikrer at ikke bare hver ingrediens testes for sikkerhet, men også at den endelige formelen har blitt testet av hudlege for tilstander som allergi og irritasjon. Obagi har også effektivitetsstudier som er uten sidestykke. Obagi utvikler grundige protokoller med sjenerøse prøvegrupper for å være sikre på at de klinisk demonstrerer resultatene forbrukeren kan forvente.

Visjonen til Obagi er å tilby høyteknologisk hudpleie, med produkter som er klinisk testet og har som formål å bevare og gjenopprette sunn hud.