Permanent Make-Up

 

Powder Brows med Long Time Liner 

Pris: 4.400,- (Inkluderer 1 gratis påfyll innen 4-6 uker) 

Eyeliner øvre med Long Time Liner

Pris: 4.400,- (Inkluderer 1 gratis påfyll innen 4-6 uker) 

Lipliner med lip-blush teknikken på leppene

Pris: 6.000,- (Inkluderer 1 gratis påfyll innen 4-6 uker)

Kosmetisk tatovering med Long-Time-Liner

Denne skjønnhetsbehandlingen fremhever ansiktets naturlige trekk gjennom nesten usynlig korrigeringer; av feks. lepper og bryn.

Dermed kan du oppnå et friskt, velpleiet og uttrykksfullt utseende, hvor du ikke trenger verken å sminke deg eller fornye makeupen gjennom døgnet.

Har du lys hud med lite synlige bryn og lepper? Bruker du kanskje briller og synes det er vanskelig å legge en perfekt makeup – eller har du en aktiv livsstil og ikke ønsker å bruke så mye tid på utseendet? Da er kosmetisk tatovering med Long-Time-Liner ideelt for deg. Kosmetisk tatovering blir svært nøyaktig.

kosmetisk tatovering bruker vi de samme teknikkene som ved permanent makeup og vanlig tatovering. Forskjellen ligger i fargebruken, da det benyttes spesiallagete farger med mer/tettere pigmenter som sitter bedre i huden. Disse fargene er laget av Long-Time-Liner. Fargen legges inn i huden ved hjelp av en tynn akupunkturnål. Tatoveringen går ikke like dypt ned i huden som en vanlig tatovering og kommer til å avta etter noen år. I motsetning til vanlig tatovering benytter Long-Time-Liner seg av kun én nål. Dermed kan vi jobbe svært nøyaktig og dette betyr mindre smerte for kunden.

 

BESTILL TIME I DAG