Personvern

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon blir samlet inn, brukt og delt når du besøker eller foretar et kjøp fra Inwell.no (“Nettstedet”).


Personlig informasjon vi samler inn
Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen, tidssonen og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi inn informasjon om de enkelte websidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:
- “Informasjonskapsler” er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din, og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
- "Loggfiler" sporer handlinger som forekommer på nettstedet, og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisnings- / utgangssider og dato / klokkeslett.
- "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

I tillegg når du kjøper eller prøver å kjøpe gjennom nettstedet, samler vi inn viss informasjon fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer), e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til denne informasjonen som "Bestillingsinformasjon".

Når vi snakker om "Personlig informasjon" i denne personvernerklæringen, snakker vi både om enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.

Hvordan bruker vi din personlige informasjon? 
Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle bestillinger plassert via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordne levering og gi deg fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:
- Kommunisere med deg;
- Sende deg påminnelser fra handlekurven din
- Skjerme våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og
- Når du er i tråd med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen som vi samler inn for å hjelpe oss med å søke etter potensiell risiko og svindel (spesielt din IP-adresse), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre blar og samhandler med nettstedet, og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

Dele din personlige informasjon

Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify til å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på stevning, søksmål eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for på annen måte å beskytte våre rettigheter.

Adferdsannonsering
Som beskrevet ovenfor bruker vi din personlige informasjon for å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjoner som vi mener kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet reklame fungerer, kan du gå til Network Advertising Initiatives (“NAI”) utdanningsside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet reklame ved å bruke lenkene nedenfor:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Allians's opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.

Ikke spor

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets datainnsamling og bruk av fremgangsmåter når vi ser et Do Not Track-signal fra nettleseren din.

Dine rettigheter 
Hvis du er europeisk bosatt, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg og å be om at din personlige informasjon blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er europeisk bosatt, bemerker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi kan ha med deg (for eksempel hvis du bestiller via nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. I tillegg, vær oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

Datalagring

Når du legger inn en bestilling via nettstedet, vil vi oppbevare bestillingsinformasjonen din for våre informasjonsbokser, med mindre og til du ber oss om å slette denne informasjonen.

Endringer 
Vi kan oppdatere Personvern fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre driftsmessige, juridiske eller regulatoriske grunner.

Kontakt oss 
For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å komme med en klage, kan du kontakte oss via e-post på eller via e-post ved å bruke informasjonen nedenfor:

post@inwell.no