PRX Reverse Peel pigmentbehandling

 
REVERSE PEEL DYP PIGMENTBEHANDLING
- Sikker og effektiv reduksjon av uønsket pigmentering
- Effektiv Melasma behandling
- Gir verken "frosting" eller sosial begrensning
- For alle hudtyper og årstider
- Patentert formel i 3 trinn
- Vitenskapelig dokumentert medisinsk utstyr CE-merket klasse I

Indikasjon:
-Hyperpigmentering etter solskader / kronologisk aldring
-Postinflammatoriske pigmenteringer
-Melasma og andre hormonelt betingede pigmenteringer
Pris: Enkeltbehandling kr. 3.500,- 
Kurspris: 2.500 kr fra behandling 2. og til ferdig.

REVERSE PEEL
- Progressiv behandling av hyperpigmentering
Reverse Peel er en innovativ behandling som i 3 trinn behandler alt fra dype til mer overfladiske pigmentforandringer. Behandlingen kombinerer ulike virkningsmekanismer for å trygt og effektivt gi maksimal effekt på minimal tid.
Reverse Peel er svært konsentrert dyp behandling med høy toleranse på alle hudtyper. Behandlingen gir ingen sosial begrensning med få eller ingen bivirkninger. Behandlingen er medisinsk klassifisert, Din garanti for dokumentert sikkerhet og effekt.

BEHANDLINGEN:
Reverse Peel påføres godt renset hud. Påføring skjer i 3 trinn og begynner med det mest dyptvirkende stoffet for å fortsette påføringen på mer overfladiske hudlag. De forskjellige lagene av huden mettes suksessivt. Etter hvert stoffnivå og etter behandlingen nøytraliseres løsningen. Behandlingen avsluttes med spesifikt serumkonsentrat (Reverse serum), barriereforsterkende krem ​​og Kryoterapimaske med IceMask Supercharger som lindrer.

Behandlingen gjennomføres som et forløp etter behov. Ved mer omfattende og/eller dyp pigmentering er gjentatt behandling nødvendig. Behandlingen kan også trenge å gjentas som vedlikehold avhengig av karakteren av pigmenteringen. Hormonelt betingede pigmenteringer er betydelig vanskeligere å behandle enn pigmenteringer forårsaket av solskader og/eller kronologisk aldring.

Behandlingen gjentas med ca 7-14 dagers mellomrom og mellom behandlingene påføres Reverse Peel Serum morgen og kveld.


REVERSE PEEL - Behandling i 3 trinn

1. PRX-T33 - TCA (Trikloreddiksyre 33%) + HYDROGENPEROKSID + KOJINSYRE
Kjemisk biorevitalisering som virker ned til det øvre laget av huden med evnen til å redusere dyptliggende uønsket pigmentering. TCA har også effektive lysende egenskaper gjennom stimulert økt cellefornyelse. I Reverse Peel er TCA kombinert med hydrogenperoksid, som motvirker uønskede tradisjonelle bivirkninger av TCA (flaking) samtidig som det fremmer hudens helingsprosess. Hydrogenperoksid fungerer også som en naturlig antibakteriell middel for sikker og effektiv behandling.

2. MELKESYRE (78 %) + FYTINSYRE (3 %)
Kjemisk peeling som virker i de dypeste lagene av epidermis og har depigmenterende egenskaper. Melkesyre er en naturlig komponent i hudens syrekappe og har fuktighetsgivende egenskaper. Sammen med fytinsyre blokkeres overproduksjon av pigment.

3. ALFAHYDROKSYRE (20 % glykolsyre/20 % mandelsyre/10 % salisylsyre)
     + FYTINSYRE (0,1 %)
Kjemisk peeling som virker i de mer overfladiske lagene av epidermis med lysnende og depigmenterende egenskaper gjennom peeling. Virker betennelsesdempende og stimulerer til økt fuktighet.
REVERSE PEEL
  - Dyp / Medium / Overfladisk pigmentering
Sikker og effektiv peeling for alle hudtyper (Fitzpatrick I-VI). Kan moduleres etter behov, toleranse og hudfølsomhet. Kan også kombineres med andre pigmentreduserende behandlinger.

REVERSE PEEL PLEIE:
Etter behandling er huden i en irritert og aktiv tilstand. Huden trenger ekstra pleie og barrieren må opprettholdes. Ettervernet inngår de første «kritiske» dagene og foregår med spesifikk tilhørende dag- og nattpleie som i behandlingsfasen erstatter vanlig hudpleie.
Depigmenterende serum- anbefales å bruke også 
etter fullført kur for å opprettholde resultater, motvirke nye pigmenteringer og bevare jevn hudtone.Reverse Serum er et aktivt depigmenterende serum for alle hudtyper. Brukes under dag/natt krem.

ANSIKTSPLEIE:
Mykgjørende og barriereforsterkende krem med
Sheasmør (pH 5,5-6,5),  fungerer som et aktivt kollagenstimulerende middel.
Påfør rikelig i løpet av dagen minst 7 dager etter behandling. Ytterligere påføring anbefales hvis huden er sensitiv og tørr. 

Stimulerende/pH-balanserende krem
Glykolsyre 8 % (pH 3-4)
Aktiv krem som revitaliserer og stimulerer hudens cellefornyelse.
Påføres som nattkrem i minst 7 dager etter behandling.PIGMENT OG PIGMENTENDRINGER
Pigment dannes av spesielle pigmentceller, melanocytter, som stimuleres når huden utsettes for UV-stråling. Mengden pigment avgjør hvilken hudfarge hver enkelt hud får og er forhåndsbestemt i arvestoffet som individet har. Dette betyr også at folk i solrikt klima vanligvis har en disposisjon for mer pigment enn de som bor i mindre solfylte klima, som f.eks. vi i Nord-Europa. Dette betyr også at personer med mørkere hud er mer motstandsdyktige mot UV-skader enn lyshudede som lettere påvirkes av hudskader etter kun kort UV-eksponering. Pigmentets hovedoppgave er å beskytte huden mot de skadelige UV-strålene og å beskytte de underliggende cellene.

Pigmentforandringer oppstår når hudens pigmentdannende celler er ute av balanse og overproduserer pigment. Dette blir sett på som mørkere ujevne fargeendringer. Årsaken er at melanocyttene overreagerer og i panikk prøver å beskytte intensivt ved å overprodusere melanin. Denne pigmenteringen kan lagres ettersom huden utsettes for ubeskyttet UV-eksponering, noe som gjør at pigmentforandringene vises lenge etter selve skaden.

SOLEN PÅ GODT OG VONDT
Solen har mange positive og vitale egenskaper, men er ikke bare gunstig. Ultrafiolett stråling påvirker og skader hudens DNA og er den største enkeltårsaken til hudkreft (malignt melanom). Selv små doser over tid forårsaker såkalte fotoaldring, lett aldring med tørr hud, fine linjer, rynker og pigmentforandringer. Skaden forårsaket av UV-lys er permanent og lagres i cellene. Noen skader er umiddelbare og er umiddelbart synlige i form av
rødhet, hevelse og varme. Andre er ikke synlige før mye senere i form av pigmentforandringer som fotoaldring.

- Solrelaterte pigmentforandringer
Tidlig og/eller moderat solskadet hud er preget av flekkete pigmentforandringer. Sen og/eller mer alvorlige solskader er hud preget av aktinisk keratose/elastose (flekkete fortykket, rynkete og uelastisk hud) som også omtales som s.k. aldersmerker. Solskadet hud kan også føles klumpete fra bindevevsskaden forårsaket av UV-lyset.

- Melasma-lignende forandringer
Noen kosmetiske preparater, samt parfyme, kan gi brune hudforandringer i ansiktet ved soling. Også visse plantejuicer som f.eks sitron, persille, gulrotrot, bregne, kløver, bjørnehode, engnøtt eller ranunkel kan forårsake pigmentforandringer på en solrik dag. Disse plantene inneholder psoralener, som aktiveres av UV-lys. Den første reaksjonen er deretter rødhet og noen ganger blemmer. Deretter vises brune flekker som en konsekvens.

- Melasma (Chloasma)
Feltlignende diffus pigmentering med lysebrune eller mørkere brune områder i ansiktet. Vanligvis plassert på kinnene, tinningene, overleppen og/eller pannen. Feltene falmer litt om vinteren og er reaktive på pigmentering selv med minimal UV-eksponering.
Melasma er dype pigmentforandringer og styres hovedsakelig av hormonelle endringer. Kan oppstå under graviditet, eller hos kvinner som bruker ulike hormonpreparater. Også enkelte indremedisinske sykdommer og medisinske preparater kan gi melasma-lignende brune flekker. Vanligvis er det andre symptomer som skiller disse fra melasma.

Kvinner med mørkere hudfarge og som er gravide har større risiko for å utvikle melasma. Men når det oppstår på huden til gravide kvinner, kalles det også kloasma, eller "graviditetsmasken".

Det kan oppstå på grunn av funksjonsfeil i melanocyttene (de fargedannende cellene) i huden, noe som får dem til å produsere for mye hudfarge.
Som et resultat er det mer sannsynlig at personer med mørkere hudtoner utvikler melasma, da de har flere melanocytter enn personer med lysere hud.
Det primære symptomet på melasma er utviklingen av misfargede flekker på huden. Selv om det ikke forårsaker noen andre fysiske symptomer, opplever noen at utseendet til disse flekkene er plagsomt.
Potensielle utløsere for melasma inkluderer:
- endringer i hormoner under graviditet (kloasma);
-enhver hormonbehandling;
-mens du tar p-piller;
-soleksponering;
-varme er også mistenkt for å være en underliggende faktor;
-visse hudpleieprodukter eller medisiner, hvis de irriterer eller brenner huden.

Det kan også være en genetisk komponent til melasma, ettersom personer hvis nære slektninger har opplevd melasma, er mer sannsynlig å utvikle det selv.
Det vanligste området for melasmaflekker er ansiktet. Vanlige steder inkluderer overleppene, neseryggen, kinnene og pannen.
Mindre vanlig kan en person også ha flekker på armene og nakken.

Behandling av Melasma:
Melasma og postinflammatorisk hyperpigmentering oppstår spontant i ansikt og kropp eller etter flekker, brannskader eller noen aggressive behandlinger hos disponerte individer.

Når du forsøker å fjerne melasma ved hjelp av skadelige behandlinger som dermabrasjon eller dyp peeling, som aggressivt fjerner overflatelagene av huden, etter en midlertidig forbedring, er det en risiko for at melasmaen faktisk blir verre.

REVERSE PEEL er trygg og skånsom 3-trinns peeling fra avansert italiensk WiQo-laboratorium, og formuleringen er en unik måte, blant eksisterende behandlinger, for å behandle melasma på en gradvis, naturlig og ekstremt effektiv måte.