Rain International

Rain International er et verdensledende merke som spesialiserer seg på kosttilskudd basert på frø. Et frø består av flere næringsstoffer som igjen har ulike egenskaper. Rain trekker ut disse egenskapene og samler det i produkter som er skreddersydd for å gi deg en sunn og god helse.

Rain International er et poinérselskap som har skapt en egen kategori innen kosttilskudd - Frøernæring. Næring i frø er av mye høyere konsentrat enn næring fra andre kiler. Rain har laget sin egen helsekategori som er frøbasert næring.

Her kan du kjøpe de ulike produktene fra Rain.

Frøene som brukes av Rain har blitt studert grundig og har beviste helsemessige fordeler. De gir opptil 20 % mer konsentrert næring enn frukt og grønnsaker. Rain sine kaldpressede frøprodukter er kosttilskudd som er naturlige kilder til ernæring uten å inneholde de potensielt skadelige eller unødvendige fyllstoffene som finnes i piller og kapsler. Via en unik fremstillingsprosess vil du ved inntak av Rain International sine produkter føle deg sterkere og sunnere, og du vil kjenne at du har fått i deg den reneste form for energi.

Faktisk vil én posjon med en Rainpose tilfredsstille den daglige dosen vi trenger av antioksidanter fra frukt og grønnsaker. Én pose fra Rain inneholder antioksidanter tilsvarende 8-10 porsjoner frukt, 8-10 porsjoner grønnsaker og 2-3 porsjoner med sunne fettsyrer. Altså inneholder frøene som Rain baserer produktene sine på 30 ganger mer næringsstoff og kraft fra antioksidanter enn fruktkjøttet som ligger rundt frøet!

To av hovedingrediensene i Rain International sine produkter er svartfrø og svartebringebærfrø. Svartfrø har en historie som strekker seg over 2 500 år tilbake i tid, noe som gjør denne ingrediens til et av de sikreste planteekstrakter til konsum. De ble til og med funnet i King Tuts grav. Siden 1960-tallet har det vært over 650 peer-reviewed studier som nedtegner fordelene med svartfrø-frø. Svartfrø er et adaptogen - det betyr at det har evnen til å øke kroppens motstand.

Svartbringebærfrø inneholder phytonuitienter, inkludert ellagitanniner og anthocyaniner, som er kraftige antioksidanter som hjelper til med å støtte mange kroppslige funksjoner og generelt god helse. Faktisk er bringebær rangert blant de ti beste antioksidantene i frukt og grønnsaker.

Svartfrø og svartbringebærfrø er derfor de to viktigste ingrediensene i Rain Internationals frøbaserte næring.

Produktene til Rain International er fremstilt i fasiliteter der det utelukkende benyttes ingredienser som ikke er genmodifisert. For Rain er det svært viktig at produktene ikke er genmodifisert fordi genmodifiserte produkter ofte har gjennomgått flere omfattende prosesser der sammenblanding med bakterier, virus eller andre planter kan forekomme. Produkter som ikke er genmodifisert er også mildere for miljøet, og det er Rain opptatt av.

I stedet utvikler Rain produkter i en unik kaldpresseprosess som beholder de sterke fordelene med superfrø, og gjør dem biotigjengelige til å opptas i kroppen. Rain International bruker en kaldpressingsprosess som skiller fibrene i frøene fra fettstoffene, noe som er komplisert når det gjelder antioksidanter, phospholipider, essensielle fettsyrer, oppløste mineraler og plantesteroider. Selv fibrene i frøet inneholder vannoppløslige antioksidant-blandinger. Når et frøs naturlige sammensetning blir kaldpresset, opprettholdes en kraftig, virkningsfull konsentrasjon av naturlig vedvarende energi. Og det er dette Rain International tilfører til hvert av sine produkter.

I tillegg etterlater ikke prosessen seg noen harde, skadelige, kjemiske avfallsstoffer. Fordi det ikke blir brukt sterke kjemikalier og høy varme vil frøene, som er førende i Rain sine produkter, beholde sin opprinnelige ernæring. Rain har faktisk patentert hele 17 ulike fremstillingsmetoder og hele prosessen er virkelig revolusjonerende.

Rain er et unikt merke fordi de har kontroll over sin egen fremstillingsprosess. Med både NSF- (den offentlige helse- og sikkerhetsorganisasjonen i USA), og INFANCA-sertifisering, kan du være sikker på at produktene til Rain er av høyeste kvalitet. I løpet av fremstillingsprosessen gjøres det forløpende testing og inspeksjon for å sikre at cGMP-standarder er ivaretatt i alle produkter som går ut av Rain sine fabrikker. Rain garanterer at hver eneste pakke med kosttilskudd er av høyeste kvalitet og at Rain selv kan gå god for hver eneste pose.

Frø er livets opprinnelse. De vokser til planter, urter og frukt for å formere seg i hopetall. Frø er den mest konsentrerte form for næring laget av naturen. Rain International er de første til å utnytte denne konsentrerte kraften fra frø i dens mest opprinnelige form for å kunne lage pakker med kraftfull og ren næring. 

Ved å fokusere 100% på kilden til all næring, har Rain International skapt en helt ny produktkategori. 

Kanskje er det i dag du skal kjøpe ditt første Rain-produkt?