Returrett

Vi har 14-dagers returrett hos oss! Det betyr at etter du har fått din Inwell så har du 14 dager på deg å returnere produktet ditt til oss. Returfrakt er ikke gratis og må dekkes av kjøperen.

For å være godkjent som retur, må produktet være sendt tilbake i samme tilstand som du fikk det, ubrukt, med merkelapp og i orginalinnpakning. Du må også ha kvittering eller ordrenummer for å få en eventuell retur godkjent.

For å returnere, ta kontakt med oss på post@inwell.no. Hvis din retur blir akseptert, så vil vi sende deg frakt-informasjon samt instrukser på hvordan og hvor du skal sende pakken tilbake. Produkter som er sendt tilbake til oss uten å først ha kontaktet oss vil ikke bli akseptert.

Du kan alltid kontakte oss for spørsmål rundt retur på post@inwell.no


Skader og Problemer

Vennligst inspiser ditt produkt når du har mottatt det, og kontakt oss umiddelbart hvis produktet er defekt, skadet eller du har fått feil produkt tilsendt, så vi kan finne ut av problemet og hjelpe deg!


Unntak/Ikke Returnerbare Produkter

Visse typer produkter kan ikke bli returnert: spesiallagde produkter og personlig hygiene produkter. Vennligst kontakt oss ved spørsmål rundt retur av produktet.

Uheldigvis kan vi heller ikke akseptere retur på salgsvarer eller gavekort.


Bytte Av Vare 

Den raskeste måten å forsikre deg på å få det du vil ha når du har returnert produktet, og returen er akseptert, er å gjøre en ny handel for ønsket, nytt produkt.


Refusjon

Vi vil kontakte deg så fort vi har mottatt og inspisert produktet, og vil gi beskjed om retur er akseptert eller ikke. Hvis akseptert, så vil du automatisk få returnert beløpet til den kontoen du handlet produktet fra, minus frakt og forsendelses kostnader (kr.150,-) når disse var dekket av oss. Vennligst legg merke til at det kan ta litt til før du får pengene tilbake på konto da bank-leverandørene kan bruke tid på å prosessere transaksjonen og overføre tilbake. 

Ikke hentede pakker

Hvis pakken ikke ble hentet og kommer tilbake til oss i retur, refunderes beløpet, minus 200,- ( handlingsgebyr, porto og frakt kostnader ).