Secret Strips

Hva er  Secret Strips? Hvordan kan det hjelpe deg å bekjempe rynker og aldring?

Secret Strips er et vannbasert mikrokrystall- og gelsystem i form av strips for ulike områder av ansiktet for å bekjempe tegn på aldring. Strimlene jobber for å jevne ut linjer og stramme huden. Påføring av hyaluronsyre før og etter bruken av Secret Strips fukter huden og skaper en sterkere vannbarriere under de første lagene av huden.

Secret Strips bruker en unik teknologi som implementerer "flerdimensjonsløft" i kosmetikk. For å si det enklere, når stripsene er påført huden, skaper stripene et elastisk nett som vil jevne ut og stramme huden. Dette gjøres gjennom 3D-matrisen av mikrokrystallfibre innebygd i strimlene. Det honeycomb-lignende nettet laget av mikrokrystallene reagerer på den naturlig forhøyede temperaturen i huden din. Nettet utvider seg og strekker seg ut i seks forskjellige retninger når det er aktivert.

Kjerneteknologi 1
Innebygd Matrix elastisk fiber

Anvendelsen av flerdimensjonale løft skifter fra kosmetikk til anti-aldringsteknologi. Denne spesielle elastiske strukturen gir de hemmelige stripene en unik anti-aldringsevne, en 6-veis mekanisk gjennomsnittsfordeling som vil bygge et elastisk nett på huden, slik at den er naturlig strammes og rynker jevnes ut.- Mens du bruker Secret Strips, vil den elastiske spenningen også begrense uttrykksbevegelser, kontrollere og forhindre ytterligere rynker og folder som ofte er en konsekvens av ansiktsuttrykk. Den elastiske spenningen vil også raskt bidra til å gjenopprette aldringstegn fra rynker.- Den elastiske strukturen gir også en oppstrammende og løftefunksjon. Samt gir antigravitasjon revers løft, slik at slapp hud blir strammere.

Kjerneteknologi 2
Patent med vannløselig mikrokrystallinsk gel

Hjelper med å gjenopprette fuktighet til huden og bygger opp hudens barriereevne til å holde på fuktighet - Kan holde Secret Strips i romtemperert i opptil 5000 timer før de begynner å tørke ut. Kondenserte krystallitter kan forsinke frigjøringshastigheten til den aktive ingrediensen, og dermed matche absorpsjonshastigheten til huden, og gi og oppnå det fuktighetsgivende forholdet på 5 % gull som kreves av huden. Den vedvarende frigjøringen av vannkrystallitter gir mer effektiv konverteringsenergi og tillater huden en bedre tilstand for næringsopptak. Etterlater huden glatt, fuktig og fast.ANTI WRINKLE STRIPS hjelper deg med å fjerne og forhindre uønskede rynker, vitalisere huden og forbedre ansiktsuttrykket. Rynker jevnes ut og huden holdes i avslappet tilstand, noe som bidrar til å fjerne og forhindre rynker. Anti Wrinkle Strips hjelper også til med å trene øynenes ansiktsmuskler og å gjenvinne fasthet og elastisitet i uttrykkslinjer, panne, kråketær og dekolletage. Ansiktshuden vil få et yngre utseende, og du vil føle deg vakker og selvsikker. 

 

Nyskapende kjerneteknologi 3
Implementering av nytt ergonomisk ansiktsdesign

Secret Strips har blitt mekanisk og estetikk gått gjennom streng vitenskapelig forskning. Den er skreddersydd slik at den passer til hver ansiktsmuskel og dens bevegelser for å sikre at stripene fungerer effektivt for å redusere utseendet til rynker.

Hovedårsakene til rynker er hyppige forandringer av ansiktsuttrykk og tyngdekraft.
A: Tusenvis av ansiktshudbevegelser forårsaket av å spise, snakke, smile, og av ansiktsuttrykk og ansiktshudfolder som forandres om og om igjen, forårsaker at rynker dannes og at ansiktshuden påvirkes på grunn av brudd på epidermisfibrene.
B: Effekten av tyngdekraften eksisterer alltid, den strekker ansiktshuden ettersom tiden går, og det dannes rynker.
Økende alder, kosmetikk, ultrafiolett stråling, mangel på fuktighet, følelsesmessige problemer, underernæring, angst, stress på jobben, oppe sent etc forårsaker også rynker. 

 

Fordelen med Anti Wrinkle Strips:

 • Anti Wrinkle Strips er komfortable i bruk. Våkn opp med rynkefri, strålende hud. Bruk stripsene over natten eller i minst 30 minutter. Bruk dem regelmessig og unngå ekstreme ansiktsuttrykk som forårsaker linjer. Etter bruk i 28 dager vil du se tydelig reduksjon av rynker, og du vil ha bedre hudtilstand.
 • Anti Wrinkle Strips reduser pannefurer, uttrykkslinjer og rynker forårsaket av aldring, solskader og gjentatte ansiktsbevegelser.
 • Anti Wrinkle Strips kan brukes vedvarende i 24 timer og fortsetter å gi 5% fuktighetsøkning.
 • Anti Wrinkle Strips tørker ikke ut, de er holdbare i 5000 timer ved romtemperatur, og de er 100 % vannløselige.
 • Anti Wrinkle Strips gir ergonomisk struktur til ansiktsmuskler og rynkeområder.

Om produktene:

Anti Wrinkle Strips er Microcrystallinske Matriseelastiske Fibre som gir anti-aldringseffekt.
Produktet er banebrytende og representerer en ny grense i kosmetikkens historie.

Verdens første:

 • Patenterte produkt med "Matrix Elastic Fiber" struktur, sammensatt av flytende mikrokrystallinsk gel som gir anti-aldringseffekter
 • Hudpleieprodukt med reparerende anti-aldringseffekt gjennom ekstern vevsmanipulasjon.


Anti-aldrings rynkestrimler med:

 • Myk usynlig bionisk klut 
 • Eksklusivt patent
 • 5 store internasjonale sertifiseringer 
 • S.G.S-sertifisering / GMPC-sertifisering
 • EU CPSR obligatorisk sertifisering / ISO22716 Internasjonal kvalitetssertifisering Oppfinnelsespatent / Designpatent / Bruksmodellpatent

Anti Wrinkle Strips har vunnet tre internasjonale priser på International Academic Forum for Medical Cosmetology:

 • Beste internasjonale antialdringsprodukt i 2019
 • Internasjonalt antialdringsprodukt med mest potensiale
 • International Beauty Industry Breakthrough Contribution Award