Thalgo

Thalgo er et fransk merke som opprinnelig grunnlagt av André Bouclet som hadde doktorgrad i farmasi. Han var overbevist om det terapeutiske potensialet som ligger i hav og alger. Fra hans forskning har Thalgo utviklet seg, og Thalgo som merkevare har eksistert siden 1964. Thalgo har nå lang fartstid innen kosmetikk med bruk av havet og alger spesifikt som kilde til pleie av hud.

Den første originale oppfinnelsen Thalgo gjorde på det kosmetiske området, var å male sjøalger om til bitte små partikler. Dette ble siden et verdensomspennende medisinsk patent.

Thalgo var det første kosmetologilaboratoriet som baserte seg på potensialet som ligger i ingredienser fra det undersjøiske riket. I dag er Thalgo et svært godt kjent spamerke som er spesialisert på å lage skjønnhetsprodukter med aktive ingredienser fra sjøalger. Har du ikke forsøkt Thalgo tidligere, er dagen i dag perfekt for å gjøre akkurat det!

Her ser du alle våre produkter fra Thalgo.

Essensen i merkevaren Thalgo er at de på en unik måte som baserer seg på de 5 verdenshav, forsterker din egen skjønnhet. Thalgo driver stadig innovasjon, og vinner ofte priser for sine innovative løsninger innen skjønnhetspleie.

Hele Thalgos filosofi baseres på fire pillarer:
  • De har et høyt nivå av innovasjon
  • Deres produkter gir synlig effekt
  • Alle hudtyper, uavhengig av sensitivitet, skal tåle Thalgo
  • Thalgo produkter skal gi en unik og sanserik opplevelse

For å oppnå, og ikke minst opprettholde, sine utmerkelser har de, i sine Thalgo Face and Body Rituals produkter, kombinert teknisk ekspertise, produktenes virkning og sanserik nytelse og velvære for å forsterke enhvers kvinne skjønnhet.

Thalgo’s sortiment er i dag både stort og variert. Det finnes for eksempel en rekke forskjellige ansiktsbehandlinger som tilfredsstiller hudens behov og kundenes etterspørsel. Thalgo har alt fra enkel dyprens til avansert medisinsk inspirert hudforbedring og maskinelle behandlinger. Produktene fra Thalgo kan brukes på alle hudtyper og hudtilstander.

Inwell fører flere produkter fra Thalgo innen ulike kategorier. Vi har produkter fra Thalgo innen kosttilskudd, hudpleie, sminke, kroppspleie og solkrem. I tillegg fører vi en god peelingserie, Peeling Marine.

Fra peelingserien til Thalgo har vi tatt ut tre ulike peelingprodukter, alle tilpasset ulike hud. Da er det enklere for deg å velge akkurat den peelingen fra Thalgo som passer din hudtype.

Vi fører Gentle Exfoliator som er en mild dobbelpeeling (det betyr at den er både kjemisk og mekanisk) som fjerner døde hudceller og jevner ut en tørr og sensitiv hud uten å irritere huden. Dette er en duftfri peeling og er spesielt tilpasset sensitiv hud.

For normal hud eller en kombinert hudtype kan Thalgo sin Refreshing Exfoliator passe bedre. Det er en peeling som fjerner døde hudceller og glatter og jevner ut huden.

Har du voksen hud, eller hud med arr kan Thalgo sin Resurfacing Cream være veldig god. Det er en grov krystallpeeling som fjerner døde hudceller samtidig som den glatter og jevner ut huden.

Vi har over hundre ulike produkter fra Thalgo, så spør oss gjerne om hva du bør kjøpe.

Thalgo med prisvinnende produkter

Thalgo har vunnet en rekke prestisjetunge priser; senest i november 2019 vant de "The Anti-Age Product Line of the Year" ved AsiaSpa Awards.

Thalgo sin tilknytning til havet

Havet har gitt næring til, og bygget opp under, alt primitivt liv siden tidenes morgen. Avansert forskning utført av blant annet Thalgo har gjort menneskeheten i stand til å dra fordel av dette i sine behandlinger for ansikt og kropp. Havets ingredienser har vært brukt til skjønnhet og helse siden oldtiden.

Thalgo både anerkjenner og dyrker det faktum at havet representerer menneskets opprinnelse og fremtid. Det er mye som binder mennesket og havet sammen. Jordens overflate består av 70 % hav, og mennesket består av 70 % vann.

Thalgo har enorm respekt for havet, og bruker mye av havets historie både i sin historiefortelling og i utvikling av produkter. Havet er livets opprinnelse. For tre milliarder år siden ga dette fruktige og pleiende miljøet liv til det aller første livet på jorden: en encellet blåalge. Denne encellede blåalgen utviklet seg og la grunnlaget for at både dyreriket og menneskeriket kunne oppstå.

På denne måten kan man, i følge Thalgo, si at vi mennesker har en undersjøisk opprinnelse eller «signatur» i oss. Denne signaturen er riktignok ikke laget helt av Thalgo selv, men basert på biologen Rene Quindons hypotese om at alle mennesker transporterer et lite stykke hav i sitt indre. Havet som livet startet fra.

Thalgo og biologen Rene Quindon

Rene Quindon var en kjent biolog og forsker som levde fra 1866 til 1925. Quindon hadde den innovative ideen om å lage et marint plasma (et oppløst stoff som ligner på den normale blodformelen). Det marine plasmaet skulle få oss alle til å forstå viktigheten av sporelementer og distribusjonen disse skaper i sjøvann. I dag snakker vi om dette som sjøvannsekstrakt.

På denne måten var Quindon en av de første til å anerkjenne havets egenskaper og fruktbare innhold som kilde til bedre helse. I dag har for eksempel flere og flere mennesker mangel på mineralsalter og sporstoffer, og vi lider under konsekvensene av et ubalansert miljø som ofte er forsuret av stress, utilstrekkelig kosthold, inntak av sentralstimulerende midler (kaffe, te, alkohol) og mangel på trening for å nevne noe. Dette fører til blant annet demineralisering, kronisk tretthet og søvnløshet. Et enormt kosttilskuddsmarked har dukket opp for å kapitalisere på denne situasjonen, og biokjemikere streber etter å utvikle nye mineraltilskuddsprodukter.

Da er det ironisk at den sunneste og mest naturlige kilden til mineraler og sporstoffer fortsatt er havet. Og dette var Thalgo en av de første til å anerkjenne i sin forskning og utvikling av hudpleieserier.

Det sies at det å absorbere sjøvann som en daglig kur kan revitalisere helsen vår, bremse aldringsprosessen, hjelpe oss med å kurere flere sykdommer og til og med kan reversere prognosen for alvorlig sykdom. Dette er mye av kjernen i Thalgos oppstandelse og stadige utvikling.

Havet er verdens største lunge

Thalgo har enorm respekt for havet, med rette. Havet er faktisk planetens største lunge! De fleste er av den oppfatning at det er skogene som er den største produsenten av oksygen på planeten, men det er faktisk feil. I havet finnes planteplankton som står for halvparten av jorden oksygenproduksjon til tross for at planteplankton utgjør kun 1 % av jordens biomasse.

Hvorfor Thalgo baseres på undersjøiske ingredienser

En av de største utfordringene rundt skjønnhetspleiende produkter i dag er knyttet til hvordan man kan få aktive stoffer til å gå inn i huden, og hvordan disse stoffene kan påvirke cellene slik at produsenten kan garantere et effektivt resultat skjønnhetsmessig. Og det er nettopp her de store fordelene ved de aktive stoffene fra havet kommer inn.

Majoriteten av all kosmetikk basert på sjøekstrakter kommer fra deres eksepsjonelle evne til å danne bio-effektivitet med vårt eget interne bio-system. Dette gjør produktene fra Thalgo likere våre egne celler og stoffene har lettere for å aktivt gå inn og hjelpe cellene våre. Dette er egenskaper produkter som for eksempel er basert på planteekstrakt ikke innehar på samme måte.

Alger i produkter fra Thalgo

Alger viser seg å inneha en ekstraordinær konsentrasjon av mineraler og sporelementer som er essensielt for at huden vår skal opprettholde balansen. Alger har opptil 10 000 ganger høyere nivå av dette enn hva andre plantebaserte ingredienser har. Det er derfor Thalgo ofte sier at alger er fremtidens planter, og at morgendagens skjønnhet er basert på havet.

Havet representerer en uendelig kilde til skjønnhet! Have har høy konsentrasjon av aktive molekyler som legger til rette for at Thalgo kan tilby alle kvinner en mer skånsom og effektiv marin kosmetikk. Det er fra denne kilden Thalgo får inspirasjon til å lage nye formler og nye produkter.

Siden 1960 har laboratoriet til Thalgo, Thalgo Cosmetic, ligget i front når det gjelder forskning på algers virkning. Thalgo bruker 35 spesielle alger i sitt sortiment, og disse er nøye studert og testet for sine virkninger.

Thalgo - et familiedrevet foretak

I 1982 flyttet Thalgo til Roquebrune-sur-Argens, 40km vest for St.Rafael i sør-Frankrike, og befinner seg nå midt i en landsbyidyll i Frankrikes «parfymehage» på et 7 hektar stort område. Perfekt for Thalgo.

Originallaboratoriet som ble bygget i 1982 har siden den gang blitt utvidet flere ganger på den samme tomten, og fremstår i dag som et av de største laboratoriene i Europa innenfor privateide kosmetikkselskaper. Thalgo har en helt annen profil enn de laboratoriene som setter bort det å lage kosmetikk til produsenter som produserer en rekke forskjellige varemerker og navn. Thalgo har siden oppstart stått for kvalitet og stolthet i eget arbeid.

Thalgo som konsern

Thalgo er en av de aller største enkeltleverandørene til de franske hudpleiesalongene. I tillegg eksporteres Thalgo produkter til 85 land rundt omkring i verden. Bortsett fra laboratorieanlegget som ligger i Roquebrune-sur-Argens, disponerer nå selskapet bl.a. følgende anlegg: Thalgo La Baule- sjøvannterapi (thalassoterapi) og skjønnhetssenter ved kysten av Bretagne. Villa Thalgo - Badeterapi og skjønnhetssenter nær Eiffeltårnet, midt i hjertet av Paris. I tillegg finnes det Thalgo Thalassoterapi sentre rundt omkring i verden.

Thalgo har, som du kanskje skjønner, lang tradisjon med å benytte seg av havets fantastiske tilbud av ulike alger som gjør oss godt. I tillegg har Thalgo en respekt og ærefryd ovenfor verdenshavene våre som vi i Inwell godt kan like og kjenne oss igjen i. Vi var derfor ikke i tvil om at vi ønsket å føre Thalgo i vår nettbutikk, etter å ha ført det på Inwell Clinique i flere år. Både vi selv og våre kunder er svært fornøyde med produktene fra Thalgo, og det er godt å ha en produktserie som vi vet kan oppfylle det den faktisk lover.

Se vårt store utvalg av produkter fra Thalgo her.