Vilkår

OVERSIKT

Denne nettsiden blir operert av Inwell. Gjennom denne siden, ord som ¨vi¨, ¨oss¨ og ¨våre¨ refereres til Inwell. Inwell tilbyr denne nettsiden, inkludert all informasjon, verktøy og service er tilgjengelig for deg, brukeren, betinget at du godkjenner alle vilkår, betingelser, poliser og notiser som er konstantert her.

Ved å besøke vår side og/eller kjøpe fra oss, så deltar du, samt godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser (Vilkår For Bruk), inkludert disse tilleggsvilkårene og retningslinjene det er referert til og/via hyperlinker. Disse Vilkår For Bruk angår alle brukere av siden, inkludert brukere uten begrensninger som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og/eller bidragsytere til innhold.

Vennligst les Vilkår For Bruk nøye for du går inn på/eller bruker nettsiden. Ved å bruke eller gå inn på en av sidene, aksepterer du å være bundet av Vilkår For Bruk. Hvis du ikke godkjenner vilkår og betingelser av denne avtalen, vil du ikke kunne bruke denne nettsiden eller noen av dens servicer. Hvis disse Vilkår For Bruk blir regnet som et tilbud, aksept er begrenset til Vilkår For Bruk.

Eventuelt nye funksjoner eller verktøy som legges til i den nåværende butikken, skal også være underlagt Vilkår For Bruk. Du kan når som helst se igjennom den nyeste versjonen av Vilkår For Bruk på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å endre, oppdatere eller erstatte deler av disse vilkårene ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke jevnlig denne siden for endringer. Din fortsatte bruk av dette nettstedet etter publisering av eventuelle endringer utgjør aksept av disse endringene.

Vår butikk er vert på Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som lar oss selge produkter/tjenester til deg.

SEKSJON 1 - NETTBUTIKKENS VILKÅR

Ved å godkjenne Vilkår For Bruk, så representerer du at du er over minstealder der du er bosatt for handel på nett.

Du får ikke bruke produktet vårt for ulovlig eller uautorisert bruk, du får ei heller, i samtykke med Vilkår, bryter noen lover i din jurisdiksjon. (inkludert, men ikke begrenset til lov om opphavsrett). 

SEKSJON 2 - GENERELLE BETINGELSER 

Vi forbeholder oss retten til å nekte service til noen for hvilken som helst grunn til alle tider. Du forstår at din informasjon (ikke kredittkort-informasjon), kan bli overført ukrypert og inneholde overføringer over diverse nettverk; og endringer for å tilpasse seg tekniske krav til tilkoblingsenheter eller enheter. Kredittkort-informasjon er alltid kryptert i overføringer mellom forskjellige nettverk.

Du aksepterer å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, re-selge eller utnytte noen deler av denne tjenesten, bruk av tjenesten, eller tilgang til tjenesten eller noen annen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom, uten skriftlig tillatelse fra oss. Overskriften som brukes i denne avtalen er kun inkludert for å gjøre det lettere og vil ikke begrense eller på en annen måte påvirke disse Vilkår For Bruk.


SEKSJON 3 - NØYAKTIGHET, FULLFERDIGHET OG TIDLIGHET AV INFORMASJON

Vi er ikke ansvarlige hvis informasjon som gjøres tilgjengelig på denne nettsiden ikke er nøyaktig, fullstendig eller aktuell. Materiellet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og skal ikke brukes på eller som eneste grunnlag for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer komplette eller mere aktuelle kilder til informasjon. Enhver avhengighet av dette materiellet på dette nettstedet er på eget risiko.

Dette nettstedet kan inneholde viss historisk informasjon. Historisk informasjon, er nødvendigvis ikke oppdatert, og er kun gitt som referanse, Vi reserverer oss retten til å modifisere innholdet på denne nettsiden når som helst, men vi har ingen forpliktelser til å oppdatere denne nettsiden. Du aksepterer at det er ditt ansvar å monitorere eventuelle endringer på denne nettsiden.

SEKSJON 4 - ENDRINGER AV PRISER OG TJENESTER

Prisene på produktene våre er åpne for endringer uten meldeplikt. Vi reserverer oss retten til å når som helst modifisere eller avslutte tjenesten (eller deler eller innhold derav) uten meldeplikt når som helst.

Vi er ikke ansvarlige ovenfor deg eller en noen tredjepart for enhver endring, prisending, suspensjon eller avvikling av tjenesten.

SEKSJON 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (HVIS AKTUELLT)

Noen produkter eller tjenester kan være tilgjengelige ekslusivt gjennom denne nettsiden. Disse produktene eller tjenestene kan være i begrensede mengder, og kan returneres eller byttes i henhold til angreretten.

Vi har gjort vårt ytterste til å publisere bilder, video eller innhold som viser produktene eller tjenestene våre på denne nettsiden. Vi kan ikke garantere at din PC/Mobil/iPad/iPhone/MAC etc viser fargene på produktene eller tjenestene våre 100% korrekt.

Vi forbeholder oss retten til, men er ikke forpliktet til, å begrense salget av produktene eller tjenestene våre til visse personer, geografiske regioner eller jurisdiksjoner. Vi kan utøve denne makten fra sak til sak. Vi reserverer oss også retten til å begrense kvantiteten på salgsvolumet vårt som vi tilbyr. Alle beskrivelser av produktene eller produkt-prisene er åpne for endringer til enhver tiden uten meldeplikt, etter eget skjønn. Vi reserverer oss også retten til å avslutte salget av produktet til enhver tid. Ethvert tilbud på produkter eller tjenester som er tilbydd på denne nettsiden er ugyldig der det er forbudt.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på produktet, tjenesten, informasjonen eller annet kjøpt eller innhentet av deg vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli korrigert.

SEKSJON 6 - FAKTURERING OG KONTOINFORMASJON 

Vi reserverer oss retten til å nekte enhver ordre som du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere mengder kjøpt per person, per familie eller per ordre. Disse restriksjonene kan inkludere ordre plassert på eller under samme kundekonto, samme kredittkort, og eller ordre som bruker samme frakt/betalings-adresse. I tilfelle vi gjør en endring eller slette en ordre, så vil vi prøve å varsle deg ved å kontakte deg på email, telefon eller adresse som du oppga under kjøp. Vi reserverer oss retten til å forminske eller nekte ordre som har, etter vårt skjønn, blitt lagt inn av tredjeparter, videreselgere eller distributører.

Du aksepterer å oppgi nøyaktig, nåværende og komplett informasjon angående deg og dine kontoer på alle kjøp gjort på denne nettsiden. Du samtykker også å umiddelbart oppdatere din konto, samt annen informasjon, inkludert email, kredittkort-informasjon og utløpsdatoer, så vi kan gjennomføre din handel og kontakte deg når det er nødvendig.

For flere detaljer, se Retur.


SEKSJON 7 - VALGFRIE VERKTØY

Vi kan gi deg tilgang til tredjepart-verktøy som vi verken monitorerer eller overvåker eller har noe kontroll over. Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy ¨som det er¨ eller ¨som tilgjengelig¨ uten noen garantier, representasjoner eller betingelser av noen slag og uten noen påtegning. Vi har intet ansvar overhodet som oppstår fra eller er knyttet til din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.

Enhver bruk av deg av valgfrie verktøy som tilbys gjennom nettstedet, er helt på egen risiko og skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og godkjenner vilkårene som verktøyene leveres av den eller de relevante tredjepartsleverandørene.
Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og / eller funksjoner gjennom nettstedet (inkludert utgivelse av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og / eller tjenester skal også være underlagt disse vilkårene for bruk.SEKSJON 8 - TREDJEPARTS-LINKER

Viss innhold, produkter og tjenester som er tilgjengelig via vår tjeneste kan inneholde materiale fra tredjeparter.
Tredjeparts lenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar for noe tredjepartsmateriale eller nettsteder, eller for noe annet materiale, produkter eller tjenester fra tredjeparter.
Vi er ikke ansvarlige for skader eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst les nøye gjennom tredjeparts policyer og fremgangsmåter, og sørg for at du forstår dem før du inngår en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter bør rettes til tredjepart.


SEKSJON 9 - BRUKER-KOMMENTARER, TILBAKEMELDINGER OG ANDRE INNSENDINGER 


Hvis du på vår forespørsel sender visse spesifikke innleveringer (for eksempel konkurransebidrag) eller uten en forespørsel fra oss, sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller annet materiale, enten online, via e-post, per post eller på annen måte (samlet, "kommentarer"), samtykker du i at vi når som helst uten begrensning kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke kommentarer som du videresender til oss. Vi er og skal ikke være forpliktet (1) til å opprettholde kommentarer i fortrolighet; (2) å betale kompensasjon for eventuelle kommentarer; eller (3) for å svare på eventuelle kommentarer.
Vi kan, men har ingen forpliktelse til, å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi etter eget skjønn er ulovlig, støtende, truende, ærekrenkende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte innvending eller bryter noen parts intellektuelle eiendom eller disse vilkårene for bruk. .
Du samtykker i at kommentarene dine ikke bryter med noen tredjeparts rett, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller annen personlig eller eiendomsrett. Du godtar videre at kommentarene dine ikke vil inneholde ærekrenkende eller på annen måte ulovlig, krenkende eller uanstendig materiale, eller inneholder noe datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan påvirke driften av Tjenesten eller noe relatert nettsted. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, late som om du er noen annen enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter med hensyn til opprinnelsen til eventuelle kommentarer. Du er eneansvarlig for eventuelle kommentarer og nøyaktighet. Vi tar ikke noe ansvar og påtar oss intet ansvar for kommentarer lagt ut av deg eller noen tredjepart.

SEKSJON 10 - PRIVATINFORMASJON

Din innlevering av personlig informasjon på denne nettsiden er underlagt Personvern. 


SEKSJON 11 - FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTSLIPP


Noen ganger kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller mangler som kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, fraktkostnader, transit-tider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller mangler, og å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er unøyaktig når som helst uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din) .
Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller avklare informasjon i tjenesten eller på noe relatert nettsted, inkludert uten begrensning, prisinformasjon, unntatt som loven krever. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdateringsdato som er brukt i tjenesten eller på et relatert nettsted, skal tas for å indikere at all informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er endret eller oppdatert.

SEKSJON 12 - FORBUDT BRUK 


I tillegg til andre forbud som angitt i vilkårene for bruk, er det forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) for noe ulovlig formål; (b) å be andre om å utføre eller delta i ulovlige handlinger; (c) å bryte med internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller lokale ordinanser; (d) å krenke eller krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, baktale, nedsette, skremme eller diskriminere basert på kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemning; (f) å sende inn falske eller villedende opplysninger; (g) å laste opp eller overføre virus eller annen type ondsinnet kode som vil eller kan brukes på noen måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av Tjenesten eller av et beslektet nettsted, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore andres personlige informasjon; (i) å spam, phish, pharm, påskudd, edderkopp, gjennomsøke eller skrape; (j) for ethvert uanstendig eller umoralsk formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til Tjenesten eller ethvert relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller et relatert nettsted for brudd på noen av de forbudte bruksområdene.

SEKSJON 13 - FRASKRIVELSE AV GARANTIER; ANSVARSBEGRENSINGER

 
Vi garanterer ikke, representerer eller forsikrer at din bruk av tjenesten vår vil være uforstyrret, betimelig, sikker eller feilfri.
Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige.
Du samtykker i at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller kansellere tjenesten når som helst uten varsel til deg.
Du samtykker uttrykkelig i at din bruk av eller manglende evne til å bruke tjenesten er på din egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester levert til deg gjennom tjenesten leveres (unntatt som uttrykkelig angitt av oss) 'som den er' og 'som tilgjengelig' for din bruk, uten noen representasjon, garantier eller betingelser av noe slag, hverken uttrykkelig eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse.
I ingen tilfeller skal Inwell, våre direktører, offiserer, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere være ansvarlige for skade, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldig, straffende, spesiell eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning, tapt fortjeneste, tapte inntekter, tapte besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten det er basert på kontrakt, erstatning (inkludert uaktsomhet), strengt ansvar eller på annen måte, som oppstår fra din bruk av tjenesten eller produkter anskaffet ved bruk av tjenesten, eller for ethvert annet krav relatert til på noen måte til din bruk av tjenesten eller noe produkt, inkludert, men ikke begrenset til, feil eller mangler i noe innhold tap eller skade av noe slag påført som et resultat av bruken av tjenesten eller noe innhold (eller produkt) som er lagt ut, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig via tjenesten, selv om de blir informert om deres mulighet. Fordi noen stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, i slike stater eller jurisdiksjoner, skal vårt ansvar være begrenset til det maksimale omfang loven tillater.


SEKSJON 14 - SKADELØSNING 
Du samtykker i å skadesløse, forsvare og holde uskadelig Inwell og vårt morselskap, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, ledere, styremedlemmer, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte, ufarlige fra ethvert krav eller krav, inkludert rimelig advokatgebyr, utført av tredjepart på grunn av eller som følge av ditt brudd på disse tjenestevilkårene eller dokumentene de inneholder ved referanse, eller ditt brudd på noen lov eller rettighetene til en tredjepart.

SEKSJON 15 - SEVERABILITET 
I tilfelle en bestemmelse i disse vilkårene for tjenesten bestemmes som ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndheves, skal en slik bestemmelse likevel være håndhevbar i den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, og den ikke-håndhevbare delen skal anses å være skilt fra disse vilkårene for Tjeneste, slik bestemmelse skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevbarheten av andre gjenværende bestemmelser.


SEKSJON 16 - OPPSIGELSE 
Partenes forpliktelser og forpliktelser som er pådratt før avslutningsdatoen, skal overleve avslutningen av denne avtalen for alle formål.
Disse Vilkår For Bruk gjelder med mindre og til de blir sagt opp av deg eller oss. Du kan si opp disse vilkårene når som helst ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.
Hvis du etter vår eneste vurdering mislykkes, eller vi mistenker at du har mislyktes, for å overholde noen vilkår eller bestemmelser i disse Vilkår For Bruk, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil forbli ansvarlig for alle skyldige beløp til og med dato for oppsigelse; og / eller følgelig kan nekte deg tilgang til tjenestene våre (eller noen del derav).

SEKSJON 17 - HELE AVTALEN

Unnlatelse av å utøve eller håndheve en rettighet eller bestemmelse i Vilkår For Bruk, skal ikke utgjøre frafall av slik rett eller bestemmelse. Disse Vilkår for Bruk og eventuelle retningslinjer eller driftsregler som er publisert av oss på dette nettstedet eller i forhold til tjenesten, utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss, og styrer din bruk av tjenesten, og erstatter tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjoner og forslag: enten muntlig eller skriflig (inkludert, men ikke begrenset til, tidligere versjoner av Vilkår For Bruk).

Uklarheter i tolkningene av disse Vilkår For Bruk skal ikke tolkes mot den utarbeidene parten.

SEKSJON 18 - GJELDENE LOV

Vilkår For Bruk og andre separate avtale der vi tilbyr disse tjenestene skal styres og tolkes i samsvar med Norges Lover.

SEKSJON 19 - ENDRINGER AV VILKÅR FOR BRUK

Du kan når som helst gå igjennom den siste versjonen av Vilkår For Bruk på denne siden. Vi forbeholder oss retten, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller bytte ut deler av Vilkår For Bruk ved å legge ut oppdateringer eller endringer på vår nettside. Det er brukerens ansvar å sjekke nettsiden jevnlig for endringer. Din fortsatte bruk eller tilgang av denne nettsiden etter publisering av endringer i Vilkår For Bruk utgjør en aksept av disse endringene.


SEKSJON 20 - KONTAKTINFORMASJON

Spørsmål angående Vilkår For Bruk kan sendes til post@Inwell.com